Odp: 15 tyś od fotografa bo Panna Młoda przytyła
Cytat:
Zamieszczone przez
michalab
Nieźle. Faktycznie każe rozwiązanie w takiej sytuacji słabe, co nie wybierzesz ktoś będzie miał pretensje. To napisz jeszcze jaki finał. Młody wykazał męską solidarność przy wypłacie wynagrodzenia, czy milczał jak grób?
nic własnie, udawał ze nic sie nie stało (ale zeby sie przyznac to wtopy to jaja trzeba miec, a w tym zwiazku to młoda nosiła spodnie)a po weselu nawet flaszki i ciastek nie było...
Z tą ciążą to pier***, tusza wręcz utrudnia zajście.
Cytat:
Zamieszczone przez
tombas
nic własnie, udawał ze nic sie nie stało (ale zeby sie przyznac to wtopy to jaja trzeba miec, a w tym zwiazku to młoda nosiła spodnie)a po weselu nawet flaszki i ciastek nie było...
To nie zrobiłeś czegoś ( zdjęcia z przygotowań)? Czy tylko złapałeś nerwa, że się najeździłeś, nie maiłeś gdzie zaparkować i wszędzie na styk.
Cytat:
Zamieszczone przez
robertskc7
To nie zrobiłeś czegoś ( zdjęcia z przygotowań)? Czy tylko złapałeś nerwa, że się najeździłeś, nie maiłeś gdzie zaparkować i wszędzie na styk.
przygotowania zrobiłem wczesniej, rano z młodą byłem u kosmetyczki,potem przejazd do młodego, tam mucha, spinki te sprawy... resztę w miare znacie ;-)
dobra, tyle, bo to wątek nie o moich przygodach weselnych, albo ktos pomysli że ten fotograf o którym mowa na poczatku to ja :-)
ok nie wyłapałem za pierwszym razem. Nie zrobiłeś fotki z bramy. I co burę Ci zrobili za to ? No weź powiedź, nie bądź taki :)
Cytat:
Zamieszczone przez
robertskc7
ok nie wyłapałem za pierwszym razem. Nie zrobiłeś fotki z bramy. I co burę Ci zrobili za to ? No weź powiedź, nie bądź taki :)
dokładnie tak, i to że młoda nie miała foty w srodku samochodu. tyle, więcej grzechów nie pamietam, za te nie załuję, nie obiecuje poprawy ;-)
Myślę, że sędzia, co wydał wyrok w tym wątku, by się zainteresował tym przypadkiem :)
Sedzia generalnie ma gleboko taki przypadek. Dostal sprawe, wydal wyrok i nastepna prosze.
Ostatnia rzecza jakiej mozna oczekiwac w sadzie to sprawiedliwy wyrok. Klamstwa popierane klamstwami swiadkow sad uznaje za prawde.
A co ma zrobić skoro sam tego nie widział?