Odp: Zadania tematyczne No. 01 - "Moja pasja"
Do uprawiania mojej pasji trzeba dwojga, nie da się tego pstryknąć tak na szybko ;) Mam inny pomysł. Wykorzystaj tę okazję do zaprezentowania siebie/swoich pasji. W następnych konkursach będzie już łatwiej. Dziewczyna, która nagle spadła z księżyca, nic o sobie nie napisała, a tylko wymaga i straszy, nie musi u każdego budzić sympatii i chęci do współpracy :)
Ja strasze??? Czlowiek zartuje zeby jakos wprowadzic atmosfere luzu. Jak ktos bedzie chcial wiedziec cos o mnie to po prostu zapyta
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Do uprawiania mojej pasji trzeba dwojga, nie da się tego pstryknąć tak na szybko ;) Mam inny pomysł. Wykorzystaj tę okazję do zaprezentowania siebie/swoich pasji. W następnych konkursach będzie już łatwiej. Dziewczyna, która nagle spadła z księżyca, nic o sobie nie napisała, a tylko wymaga i straszy, nie musi u każdego budzić sympatii i chęci do współpracy :)
Obojetnie skąd spadła, ważne że chce coś zrobić :)
Ok, to może inaczej. Wyobraź sobie, że na forum Nikona wpada jakiś kosmita z innego forum i w pierwszym poście zarządza konkurs. Co byś zrobiła? Stawiam w ciemno, że zaplułabyś monitor ze śmiechu ;)
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Obojetnie skąd spadła, ważne że chce coś zrobić :)
Pełna zgoda, niech robi, początki zawsze są trudne. Nie wolno się zniechęcać i narzekać :)
Szczerze? Cieszyla bym sie. A jezeli @fret tak podchodzisz do tego to nie mam pytan.
Cytat:
Zamieszczone przez
Czarna_Offca
Szczerze? Cieszyla bym sie. A jezeli @
fret tak podchodzisz do tego to nie mam pytan.
Nie spinaj się, rób swoje :)
Jeśli podchodzisz do tego tak, że ja tak do tego podchodzę, to tkwisz po uszy w błędzie :) Ja sobie tylko fantazjuję na temat, jak to może wyglądać dla postronnego obserwatora :)
--- Kolejny post ---
No właśnie, rób swoje, tylko nie licz na sto zgłoszeń w pierwszym konkursie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
fret
Jeśli podchodzisz do tego tak, że ja tak do tego podchodzę, to tkwisz po uszy w błędzie :) Ja sobie tylko fantazjuję na temat, jak to może wyglądać dla postronnego obserwatora :)
--- Kolejny post ---
No właśnie, rób swoje, tylko nie licz na sto zgłoszeń w pierwszym konkursie :)
Odczuwam to podobnie jak ty. Dla postronnego obserwatora nowa koleżanka to ktoś, kto wpadnie na chwilę z wielkim zapałem i tak szybko jak się pojawiła tak szybko zniknie. Liczę na to, że jestesmy w błędzie.
Zachecanie ludzi odbierasz jako liczenie na sto zgloszen???
@fret masz kiepska fantazje :)
fret to do ciebie, za mało fantazjujesz