może jakaś fota? ;)Cytat:
Zamieszczone przez popmart
Wersja do druku
może jakaś fota? ;)Cytat:
Zamieszczone przez popmart
no niestety musiałbym zostać balkonierzem .....
A to wstyd ?Cytat:
no niestety musiałbym zostać balkonierzem .....
I jeszcze jeden pstryk - ulica Wolska.
może to i nie wstyd ale też nie chluba ;)
Kontynuując wątek mam pytanie, muszę zrobić parę zdjęć do strony www z miejscami które jednoznacznie kojarzą z Warszawą (Starówka, pl. Zamkowy, Centrum, itd.), ewentualnie co jeszcze ?. Macie może jakieś swoje sprawdzone miejsca skąd da się zrobić niezłe foty, może jakieś "darmowe" miejscówki na panoramki W-wy (które wieżowce), ewentualnie skąd zrobić dobrą fotę z widokiem na Stare i Nowe miasto ze strony Praskiej ?
Jeszcze nie próbowałem ale widok na Starówkę jest świetny w nocnej scenerii z mostu Gdańskiego - jakoś nie mogę się zebrać na taka wyprawę :) , sam most Świętokrzyski (w nocy najładniej) jest niezłą wizytówką Warszawy, następnie może być Plac Piłsudskiego z Grobem Nieznanego Żołnierza no i PKiN ale miejsc konkretnych to Ci nie wskażę bo to trzeba niestety pochodzić za tym.Cytat:
Zamieszczone przez Arturc
Ja się wybieram niedzielnym wczeeesnym porankiem na pare pstryków Starówki. Mam nadzieję, że pogoda wyjdzie i jakoeś pstryki przyniosę.
Hmm, właśnie się zastanawiałem na taką poranną wycieczką po W-wie, może by się zgadać ?
Planujemy z kumplem umówić sie w niedziele przed wschodem na Starówce. Jak plany sie bardziej skonkretyzuja to dam znać.