To zdjęcie widziałem kilka lat temu w Polityce w artykule pt. "Liga kibiców". Z tego co pamiętam wyglądało identycznie.Cytat:
Zamieszczone przez mirhon
Wersja do druku
To zdjęcie widziałem kilka lat temu w Polityce w artykule pt. "Liga kibiców". Z tego co pamiętam wyglądało identycznie.Cytat:
Zamieszczone przez mirhon
Ludziom trzeba dawać szanse, co nie!? :> A może się chłopak poprawił i zmądrzał (???). W polityce nie ma to tamto, cel uświęca środki. Co innego myśleć, co innego mówić, co innego robić. Całkiem przyjemne bagienko ;) Nawet pan Cugowski wdepnął i popłynął...
Tu nie chodzi o dawanie szans, tylko o to, że taki LPR po prostu nie ma fachowego zaplecza politycznego. Z drugiej strony spiskowa teoria może być taka, że wystawiają figurantów a i tak resortem kieruje ktoś inny (kierowania z tylnego siedzenia - to co mamy w tandemie: J.Kaczyński-K.Marcinkiewicz) i w razie wykładki lub kompromitacji po dupie dostaje w oczach opinii publicznej ten figurant, a ważna partyjna persona ma święty spokój, po czym desygnuje kolejnego figuranta :-)Cytat:
Zamieszczone przez Raff
Szkoda tylko, że partie nie mają zazwyczaj fachowego rzetelnego i uczciwego zaplecza do zarządzania państwem. Polityka dla polityki, rządzenie się i waaadza. Fuuu!
Moje hasło wyborcze ;) JAK NAJMNIEJ PAŃSTWA W PAŃSTWIE!!!!
A ja myślałem że nowa władza już niczym mnie nie zaskoczy :lol:
Taka tandeta cały świat się z nas śmieje nawet Rosja aż przyklasnęła na ten stan rzeczy dla nich nasza destabilizacja to ich radość ... nie wspominam o krajach unijnych bo czy się to komu podoba czy nie to jesteśmy w UE i na stosunkach z Europą powinno nam zależeć
PS Tak do wolnych mediów o których wspomina znany epigon .... Radio Maryja nadaje z terytorium Rosji czy to nie budzi pewnych łatwych skojarzeń ?
mam wrażenie że w Rosji nie robi się takich rzeczy ot tak ... I trudno nazwać RM wolnymi mediami bo pod płaszczykiem WIARY W JEZUSA przekazuje treści łamiące ewidentnie polskie prawo i bardziej jest sektą WYKORZYSTUJĄCĄ naiwność i prostotę swoich słuchaczy na co są ostatnio fakty (stocznia)... jeśli tego nie odróżniasz słuchaczu/widzu/czytelniku to ubolewam nad twoim stanem umysłu.
To jest chyba największy problem polskiej polityki, brak jakichkolwiek poglądów, ideałów, można zmieniać partie, bratać się z gangsterami, a ciemny lud i tak tego nie widzi, nie rozumie i zagłosuje raz jeszcze.Cytat:
Zamieszczone przez Raff
Współpraca Kaczyńskich, Dorna i Borusewicza z Lepperem i jego bandą to kompletna kompromitacja środowiska opozycji Solidarnościowej. Woda na młyn komuchów, sb-ków itp.. :(
I demokracja nie ma tu nic do rzeczy, nie stoi w sprzeczności z przyzwoitością.
W tej sytuacji liczę właśnie na media, czwarta władza powinna być bezlitosna dla rządzących, punktować każdą wpadkę, najmniejsze złodziejstwo, czy brak kompetencji. Tak długo aż ludzie zrozumieją wagę głosu oddawanego w wyborach.
A RM i Ojciec Dyrektor, mają prawo bronić władzy i mówić co chcą, nikt nie ma obowiązku tego słuchać. Mogę się założyć, że gdy PiS zacznie dołować w sondażach Rydzyk postawi na nowego konia i odda mu swoje 10% głosów.
Rzeczpospolita należy do Norwegów, Dziennik do Niemców, itp. RM ma przynajmniej czyste stosunki własnościowe. To że nadaje z Rosji świadczy, że już nawet w Rosji jest większa wolność słowa niż w nieistniejącej UE.Cytat:
Zamieszczone przez popmart
Wolne są tylko te które pod płaszczykiem tolerancji stręczą polityczne potworki europejskie? Jeśli masz informację o jakimś złamaniu prawa przez RM i nie przekazujesz jej do prokuratury natychmiast, to również łamiesz prawo. Radzę szybko złożyć doniesienie, bo inaczej można mieć proces za pomówienie (taki, jaki miał m.in. Lepper).Cytat:
mam wrażenie że w Rosji nie robi się takich rzeczy ot tak ... I trudno nazwać RM wolnymi mediami bo pod płaszczykiem WIARY W JEZUSA przekazuje treści łamiące ewidentnie polskie prawo i bardziej jest sektą WYKORZYSTUJĄCĄ naiwność i prostotę swoich słuchaczy na co są ostatnio fakty (stocznia)... jeśli tego nie odróżniasz słuchaczu/widzu/czytelniku to ubolewam nad twoim stanem umysłu.
PS. Jeśli czegoś ze sprawy stoczni nie rozumiesz, to pytaj, a nie powtarzaj plotki.
Ja się na tym nie znam, ale jak widzę zatroskaną twarz Hani G-W mówiącej o RM, to padam i zwijam się ze śmiechu.
PS. Przyznam, że jeszcze tego radia nie słuchałem, ale wydaje się że zacznę. Natomiast czytałem słynny felieton Stanisława M. Wydaje się bardzo logiczny i spójny.
A czego tu nie rozumieć RM stworzone za nielegalnie uzyskane pieniądze bez stosunków własnościowych działające w ramach w których się nie mieści działalność społeczna . Sprawę stoczni rozumiem chciano się nachapać ale spieprzono sprawę . A do sądu chociażby za antysemityzm.
Twoje nazewnictwo i rozumienie świata jest dziecinne i infantylne nieraz to pokazałeś...
Obywatelu IV RP prowadzonej przez bronionego przez ciebie Leppera i Giertycha o drobiu nie wspominam .... bądź nadal dumny.