mnie draznia plamy na twarzy goscia - rozjasniales mu? ;)
poza tym linia horyzontu przechodzaca przez uszy nie wyglada fajnie :P
ogolnie - tak sobie.. ;) ale rozumiem ze narazie jest fascynacja nowa zabawka? :mrgreen:
Wersja do druku
mnie draznia plamy na twarzy goscia - rozjasniales mu? ;)
poza tym linia horyzontu przechodzaca przez uszy nie wyglada fajnie :P
ogolnie - tak sobie.. ;) ale rozumiem ze narazie jest fascynacja nowa zabawka? :mrgreen:
dzieki Czacha - masz racje co do horyzontu, powinienem to zauwazyc. Nie rozjasnialem tylko maskowalem :):)
jak zwal tak zwal :mrgreen:
u mnie widac to dosc mocno.. moze na innych monitorach bedzie lagodniej? ;)
Mi ten horyzont absolutnie nie przeszkadza. Wystarczająco rozmyty i miękki jest.
fajna fotka. podoba sie.
plam nie widze, o ktorych Czacha pisze, ale mam kiepawy monitor (Hyundai ..blee)
a co do horyzontu to sie nie zgadzam z przedmowca i gratuluje autorowi dobrego wyboru. mysle, ze Czacha mialby racje, gdyby GO byla na tyle duza, ze ostry horyzont cial by uszy portretowanej osoby. tak na szczescie nie jest i dlatego mi sie podoba. inny wariant: ustawic tak horyzont, aby byl pod uszami (czyli focic lekko z gory) - splaszczylo by TLO, ktore w portrecie odgrywa wazna role. niefajnie. jeszcze inaczej: focic lekko z dolu, eee.... zagladanie do nosa nie bylo by ciekawe.
wiec gratuluje fotki ;)
trzeba było postawić modela na taboret ;)
gawryl, czacha ma racje.. a to ze ty sie nie zgadzasz... :roll:
:mrgreen:
Pierwszy mecz Euroligii w kraju i wygrana.
20D+135L
To pierwze i ostatnie zdjecia z tego zestawu, bo 20D calkowicie mi nie leży i bede to sprzedawal.
Nie mam uwag co do naswietlania i ostrosci. Problemem jest jego "powolnosc"....
Jednak 1dmkII to inny wymiar i wracam do tego.
Wiec w dziale Sprzedam znajdziecie taniego 20D wkrótce.
Masiulis
Andersen
Andersen
Andersen
Dalmau
Dylewicz
Andersen
Ale jesteś wybredny z tym 20D + 135L :smile: moim skromnym zdaniem zdjęcia wyszły ok. powiem więcej - bardziej niż ok.
Nr 5 i 6 są piękne!
A w reszcie kadry trochę IMHO zabałaganione.