jasne, opowiedz jeszcze jakies fajne historyjki, bo takich kawalow to dawno nie czytalem<lol2>
Wersja do druku
jasne, opowiedz jeszcze jakies fajne historyjki, bo takich kawalow to dawno nie czytalem<lol2>
:) jednak dobrze byc bogatym, wtedy glupota mniej boli
Cytat:
Zamieszczone przez emisiaczek
dobre, bardzo dobre :)
Proponuję aby któryś z modów przerwał tą bezproduktywną dysputę i zamknął temat.
taaa, wtedy wszystkoCytat:
ehh, czasem fajnie by tak bylo na chwile oglupiec ;) .. NA CHWILE ;) :mrgreen: :twisted:Cytat:
wpada to na chwile w uszy a potem z drugiej strony mu to wypada...i tak w kółko....:P
swoja droga, wolalbym jednak, zeby to byl zart i prowokacja :wink: .. mam jeszcze troche wiary w ludzi i nie chce jej stracic :wink:
Ja tam jednak wolalbym byc bogatym i bez zastanowienia wejsc do sklepu kupic 5d poczym wyjsc i za piec minut zaplakac ze filmow nie kreci, wrocic i kupic jakas wypasiona kamere, poczym do Wloch na testy sprzetu :) Nie wspominam nawet ile szkiel by mi wtedy wpadlo
Swoja droga gdzie Admini ... pewnie juz fotkuja dlugi weekend
Jak ktoś ma jedynkę ze szczelnymi Lkami, to sobie może dziś focić.Cytat:
I kurtkę ciepłą. :?
Masz dwie mozliwości:Cytat:
Zamieszczone przez rambosz
1) EOS 300 też nie ma podglądu na ekraniku (nawet nie ma ekranika), nie kręci filmów, nie robi pizzy, nie daje d..py; więc racz przyjąć do wiadomości, że EOS 350D ma tak samo i idź robić zdjecia,
2) przestań trollować, a reszta towarzystwa - przestańcie karmić tego trolla!
A może by tak skoczyć na urlop do Szwecji? :)
hmmm...nie wnikamy już dalej bo widze że naprawde idzie to w złym kierunku...zapytałem tylko bo kazał mi to zrobić ojciec bo nie był w staniwe uwierżyć że to nie można celować ...na zwykłej lustrzence( EOS 300) pracował dłużej ale pewne rzeczy wypadają ...:/ mówicie co chcecie ale naprawde nie wiem jaki cel mmi ł w kupnie tego aparatu....:/ zawsze temu był przeciwny....