Cytat:
Zamieszczone przez Przemoc
tak.. mi ze świnią :twisted:
i.. przepraszam za stwierdzenie.. dziwką..
świnia która zawsze idzie w stronę koryta i nie ważne po której stronie (lewej czy prawej) stoi tego całego świńskiego siedliska
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez Przemoc
tak.. mi ze świnią :twisted:
i.. przepraszam za stwierdzenie.. dziwką..
świnia która zawsze idzie w stronę koryta i nie ważne po której stronie (lewej czy prawej) stoi tego całego świńskiego siedliska
Cytat:
Zamieszczone przez Metus
No to jak na mój skromny gust - teraz juz całkiem spokojnie mozesz sie starać o azyl polityczny na Kubie albo Białorusi.:!:
Chłopaki a ABWery już Cię zaczynają namierzać. Szkoda, że niedługo zabraknie Cię na forum. Pozdrawiam:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
wykorzystuję swoje prawo do wolnego słowa ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Metus
Podobno masz to zagwarantowane w Konstytucji RP, ale.... to zapewne też zmianią :-( :-( :-(
Hazan, masz kopie calego forum prywatnie?Cytat:
Zamieszczone przez kami74
Przeniesiemy sie na serwery w innym kraju i bedziemy kontynuowac watki ;)
Ciekawe jak potoczą się dlasze losy emeryta ;)
http://fakty.interia.pl/news?inf=743410
Kurcze... wkurzasz mnie czlowieku :!: :!: :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez perqsista
Znowu pokazujesz zdjecie na poziomie Snowboardera, tylko z taka roznica, ze mieszkasz w Polsce i cykasz 5 razy tanszym sprzetem :!: :twisted: :twisted:
Podziwiam takich ludzi jak Ty i bez podlizywania sie - nie sa to zdjecia, ktore robia przelom artystyczny w dziedzinie fotografii, ale wg mnie stoja na wysokim poziomie jakosciowym.
ps
kit Ci w oko - juz Cie nie lubie :wink:
Młody jesteś, jeszcze wszystkiego nie wiesz!Cytat:
Zamieszczone przez Metus
Między prawem do wolnego słowa zwykłym ...... jest bardzo cienka granica. Można to zaobserwować w tanich gazetach. Chodzi o styl publicystyki, ostrość formułowania poglądów i , co najwidoczniejsze, przedstawianie nie argumentów a zarzutów i osądów.
Twoje wypowiedzi też mi pod to pasują.
Pogardliwe wypowiadania się o politykach wynika z prostej konstrukjcji myślowej - oni wszyscy to debile, ja jestem naj... Tylko, że politycy zanim trafili do polityki też tak myśleli. Oczywista myślą tak dalej, i krytykantów traktują po swojemu. Jak polityk olewacz - to olewa krytykę. A jak krewki jest - to i łeb może urwać krytykantowi. Wybór należy do krytykującego. I niech się później nie dziwi, i nie zasłania prawem do wolnego słowa. Jak historia uczy, to prawo nadaje się jedynie do stosowania w toalecie, i to nie za głośno.
Dla równowagi :wink:
A teraz całkiem na poważnie. Nie zdziwił bym się, gdyby do Hazana zastukali jacyś smutni panowie. Ostatecznie to jego prywatne forum i ponosi 100% odpowiedzialności za treści pojawiające się tutaj. A do treści błazeńskich upoważnieni są błaznowie, i najczęściej są oni zatrudniani i opłacani przez samych krytykowanych. Weźta to po uwagę odważni krytykanci. Jak uprawiać politykę poprzez krytykanctwo to na własny rachunek.
A no może i młody ale swoje wiem.. znam ldzi którzy publiznie (w gazetach) używają znacznie mocniejszych słów..Cytat:
Zamieszczone przez JSK
ps nie twierdze, że jestem "naj..." tylko, że ludzie którzy odpowiedziali za nasz kraj nie powinni tam być... oni nadają się do... a zresztą... i tak każdy to wie... smutne :-?