-
Odp: Canon Eos 5D
Tak za tyle sprzedałem, nie było kończenia przed czasem. Trzymałem gdzie mi się podobało, sarkastyczny Piotrusiu.
Szanowałem to body, bo to taki oldtimer, inne były używane częściej, chodzi o to że złomu nie warto kupować, można trafić na coś zadbanego, tylko wtedy trzeba płacić konkretnie. Jaki towar taka cena.
-
Niedrogo sprzedałeś szczególnie ze z obiektywem wartym z kilka stów. Mając profesjonalny sprzęt wcale nie trzeba trzaskać tysiąc zdjęć dziennie. Mam 5D z 18tyś przebiegu, każdego roku przybywa 2-3 tyś zdjęć, na długo jeszcze wystarczy.
-
No już tam sarkastyczny...
-
[QUOTE=RadOs41;1322101]Co do szkieł, to polecałbym jednak coś jaśniejszego - f/2.8 lub jaśniej - żeby korzystać w pełni z magii obrazka 5d1. Albo 24-70/2.8 - jedno uniwersalne szkło...
A co powiesz mi o Tamronie 24-70 f2,8 czy jest to dobry konkurent dla Canona 24-70 f4 w tym budżecie myślę
Tamron by spełnił moje oczekiwania co do uniwersalności ogniskowych O świetle juz nie wspomnę
A jak z jego ostrością Sam próbowałem cos poszperać w google i wychodzi mi na bardzo zacne szkło bardzo bardzo - choć mam uprzedzenia do Tamronów przynajmniej pod Dx ( apsc ) i to w Nikonach.
Podzielcie się swoimi doświadczeniami co do tego szkła
I w jakiej wersji z czy bez stabilizacji ?
Pozdr. S.
-
Miałem okazję pod D90 popstrykać trochę starszym T28-75/2.8, całkiem ok się to szkło spisywało.