Właśnie skorzystałem z tej promocji kupując 5D MKIII i wystarczy oświadczenie . Tylko kody muszą być wycięte z pudełka na zdjęciu.
Wersja do druku
Właśnie skorzystałem z tej promocji kupując 5D MKIII i wystarczy oświadczenie . Tylko kody muszą być wycięte z pudełka na zdjęciu.
no wlasnie ja tez sie zastanawiam nad promocja stare na nowe i tez mnie dziwi to samo oswiadczenie bez zadnego dowodu. Ale to w sumie malo istotne, aparat do zezlomowania juz mam. Po co jest to wycinanie z kodu z pudelka? W regulaminie: "http://www.canon.pl/Images/Regulamin%20Trade%20In%20Promo_final_pl_tcm125-1292199.pdf jest ten dziwny punkt: "Na przesłanym skanie kodu kreskowego powinno być widoczne, że kod został wycięty z opakowania, a opakowanie zostało uszkodzone. Nie jest wystarczające do przyjęcia zgłoszenia przesłanie skanu samych etykiet z kodami odklejonych z pudełka." . Zawsze zachowuje pudelka ze sprzetu foto z mysla o ewentualnej odsprzedazy i takie zmasakrowanie pudelka nie bardzo mi jest w smak. Co prawda 600pln zwrotu z 6000pln to jest argument w przypadku 6d i jestem bliski decyzji. Macie jakies argumenty przeciw tej decyzji? Bo na spadki cen tego modelu raczej chyba nie ma co liczyc, zwlaszcza teraz gdy zlotowka niepewna tanieje...
Wycina się po to żeby ktoś zanim kupisz Ty kolego w sklepie cię nie ubiegł i zarejestrował na siebie. Pudełko wcale się nie masakruje jeśli zrobi się to estetycznie nożykiem do tapet. Przecież wycina się sam kod a nie bok pudełka - chociaż to drugie też widziałem i wtedy rzeczywiście pudełko wygląda mało ciekawie.
witam ile czekaliście na przelew bo ja już ponad 28 dni ;(
Ja około 10 dni. A jaki masz status jak się zalogujesz na ich stronie ?
Gotowy do przetworzenia A Data płatności to 16/11/2015
Zadzwoń do nich i spytaj o co chodzi. Ja raz miałem z nimi kontakt i są mili i pomocni .
Hej. Ja również czekam długo - ponad 40 dni - na zwrot cashback. Status "gotowy do przetworzenia". Tłumaczą się że mają przejściowe problemy i duze zainteresowanie było. Skoro brak kasy to po co organizują kolejne cashbacki. Zaczynam się martwić. Czekam na zwrot za obiektywy. Czy ktoś jeszcze tak długo czeka?
Ja czekam od 9 listopada, na stronie w statusie mam napisane, że 7 grudnia canon ma mi przelać pieniądze, jak do tej pory zwrotu nie otrzymałem. W międzyczasie dostałem maile a z przeprosinami i informacja o opóźnieniu, słabo to trochę zaczyna wyglądać.
Nie jest źle, na tablety czekało się 2 miesiące.