nawet jak by dali 6400 softowe , to to samo masz wyciagajac ekspozycje o 1EV
Wersja do druku
nawet jak by dali 6400 softowe , to to samo masz wyciagajac ekspozycje o 1EV
czy po kilku godzinach noszenia takiego pasa obciążonego kilkoma obiektywami nie macie "boleści"? ;) Nawet przez gruby materiał spodni można chyba nabawić się otarć na biodrach?
Zastanawiam się nad zamianą mojego plecaka (http://torbylowepro.pl/plecaki/lowep...pside-300,542s) na pas...
Czy ewentualnie łączycie jedno z drugim?
pas ma to do siebie ze calkowiecie nie czuc ze sie go nosi, nigdy nic mnie przez niego nie bolalo
nie ma zadnych otarc , chyba ze ktos ma luzne gatki , to moze
to najlepsze rozwiazanie ktore odciaza kregoslup , najszybciej wymiekniesz majac torbe na ramieniu , plecak jeszcze ok ale kompletnie nie poreczny
bez pasa nie wyobrazam sobie na chwile obecna latac po kosciele
Mnie od w sumie nie od tak ciężkiego plecaka po jakichś 3-5h noszenia (zależy od wagi) barki odpadają. Pas polecam super rozwiązanie, a torba wiadomo.
Też powoli zastanawiam się nad takim paskiem, jakie polecacie ?
o torbę nawet nie pytam ;)
glownie chodzi o to aby miec wszystko pod reka i nie miec skrepowanych ruchow, torba naramienna bardzo krepuje ruchy i przeszkadza, biegac po kosciele z plecakiem to tez nie bardzo, szczegolnie ze dostep do sprzetu jest utrudniony,
torba biodrowa zda egzamin, ale pojemnosc jest czesto dosc ograniczona i szerosc torby tez troszke przeszkadza, ja wole pokrowce bo mam 100% pewnosci ze nie poobijam sprzetu szybko go zmieniajac
zaraz bedzie ze to nie dialog o sprzecie do slubow...
... i ze juz jest osoby watek "w czym nosic sprzet" :twisted:
Niektorzy bez spamu wytrzymac nie potrafia... :neutral:
Dyskusja dotyczy kosciola wiec nie wiem o co ci chodzi.
MM
Swoja droga interesuje mnie jak to wyglada jak masz pas na 6 szkiel. Czy biegasz tylko w koszuli czy masz marynarke?
Przyznam ze pas wydaje sie byc swietnym rozwiazaniem ale czy to nie wyglada jak by ktos oblozyl sie trotylem i zaraz mial by sie wysadzic?
Masz moze fotki siebie z zalozonym pasem?