hehe no to niech będzie jesień 2011 ;) nawet lepiej, jak nie porwę się jakoś teraz na mkII to wciągnę trójeczkę na początku 2012 ;P
Wersja do druku
hehe no to niech będzie jesień 2011 ;) nawet lepiej, jak nie porwę się jakoś teraz na mkII to wciągnę trójeczkę na początku 2012 ;P
Tymczasem piszą, że 600d będzie mieć 18MPix. Ciekawe. Jeszcze tak nie było, żeby nowy rebel miał tyle samo pikseli co poprzednik. To byłby zastój ;) MPix rules :lol:
Byłoby pięknie pozostawić wyścig na mpix aparatom w komórkach.
18mpix to aż nadto dla każdego rozsądnego amatora.
Ale po co czekac - rob zdjecia tym co masz.
A mnie się zdaje, że to wszystko to jedna wielka lipa. Na jesieni pojawił się następca E3 to na wiosnę pojawi się zamiennik dla D700. Na przełomie sierpnia i września pojawi się następca 5DMII, którego nie będzie można kupić z powodu braku powodu przez kolejne pół roku. Koło listopada pojawi się następca A 900 aby po miesiącu pojawił się profesjonalny D coś tam X z tą samą matrycą ale trzykrotnie droższy.
Na mkII też wszyscy psioczyli, że co to ma być? jak to, AF nie poprawiony? filmiki mnie nie inetresuja itp. bzdety. Nie zdążyłem mrugnąć okiem, a połowa tych narzekających wymieniła swoje mkI na mkII. Wystarczy 1 albo i 2 nowe funkcje i będzie branie jak ho ho, oczywiście poprzedzone marudzeniem jaki to canon niedobry.
Moim zdaniem 1Ds IV jesień-zima 2011. 5D III 2012 jesień-zima.
Ludzie i tak się rzucą na mkIII jak na bułeczki,tym bardziej jeśli będzie lepszy af,bedzie grupa że kupia na wejsciu bez wzgledu na cene,a ta pewnie przekroczy 10tys,podobnie było z mkII...ale ja poczekam az mkIII spadnie ponizej 10tys i wtedy pewnie kupie :)
Wystarczy że w Mk III dadzą wyższe używalne ISO o działkę lub dwie i 3/4 ślubnych wymieni piątkę na nowszy model .... oczywiście przy drobnym marudzeniu :) , że cena za wysoka ,że nie warto dopłacać itp.