Jakoś nie mogę znaleźć listy samolotów, które będzie można tam zobaczyć. Jakby coś fajnego miało przylecieć to można się wybrać.
Wersja do druku
Jakoś nie mogę znaleźć listy samolotów, które będzie można tam zobaczyć. Jakby coś fajnego miało przylecieć to można się wybrać.
śliczne te Wasze krokusy i kaczeńce :)
zwłaszcza nr5 u Roberta i nr6 u Eli :)
Może i ja wybiorę się do Łososiny. Daleko nie mam... ;)
Było ich wielu..........
wiec pokazali sie Łowcy....
przyjmujac rozne pozycje....
polowali na wybrancow i grupy zorganizowane.
czasami sie wspomagajac, gdy zdobycz byla nie latwa
bywaly chwile wielkiego skupienia....
gdy jedni polowali, inni probowali sie szybko posilic...
po udanym polowaniu, Łowcow ogarnela wielka radosc!!
aby Łowca bylo latwiej nawiazywali kontakty ze swoimi szpiegami..
trofea byly zawsze te same, jednak liczyl sie pomysl i technika polowania
teren polowania otoczony byl masywami gorskimi porosnietymi czesciowo lasami iglastymi
..... do kolejnego polowania ;)
widze ze fioletowe badziewie rosnace w duzych ilosciach przyciaga wszystkich hehe
ja bylem z tydzien przed wami i jak szukalem miejscowki dla commandera to tez mnie
wzielo na fioletowa polanke hehe
do tego auta nie pasuje taki klimat kompletnie ale coz...wyboru nie bylo hehe
Świetne te wasze zdjęcia :) tylko lucasa mi się nie chcą wyświetlić...
Program faktycznie ubogi i wygląda jakby ta impreza była na "doczepkę".
Na stronie Aeroklubu też żadnych szczegółowych informacji nie ma.
Ja też, o ile pogoda będzie w miarę sensowna, wybieram się dopiero na pokazy. No chyba, że moja ekipa będzie chciała zobaczyć jezioro z góry, albo regaty to nieco wcześniej.
lucas39 fajna opowieść :-D
Lucas39 super fotki, w dodatku okraszone super opowieścią :D
Masz gadane :wink:
Ja przez takie sytuacje jak widac na tym zdjeciu IMG_5833.jpg nie lubie takich "zjazdow" gdzie jest wiecej niz jedna osoba z aparatem z tym samym miejscu :)
Reportarzyk fajny :D
...dzięki wszystkim za miłe komentarze....co do pytania technicznego Gonzo: do każdej foty dobieram indywidualne nastawy, wszystko zależy od tego co się chce osiągnąć.......Robert nr 1 i 3 najbardziej, wszystkie super wyraziste....Lukas nr 1 i 9, dzięki za fotoreportaż....BRS : czyżby ufo wypaliło trawkę:-D....Selena dzięki za propozycję pleneru, możliwe , że skorzystam.....reportaż....reporta?yk:roll:.....p ozdrawiam wszystkich miłośników grubych szkiełek:grin:
więcej niestety później, Dzięki za plenerek!!!
....Majku....ostatnie z obu serii : rewelacja!:-D
Ale Wam zazdroszczę wypadu - ja byłem na dennym ślubie i jeszcze bardziej dennym weselu.
2.05 (niedziela) planuję całodniową wyprawę:
5:30 - wyjazd z Krakowa, po drodze poranne mgiełki,
9:00 - skansen w Sanoku, oznaki wiosny, kwitnące drzewa, kwiaty itp.
w drodze powrotnej "Święto Kwitnących Sadów wraz z Inauguracją Sezonu Lotniczego".
Mam ktos ochotę dołączyć. Mam 2 wolne miejsca w samochodzie.
1. Robert Dy
2. XXXXXXX
3. lucas39
3 maja w Brzesku są zawody motocrossowe na tamtejszym torze. Wybiera się ktoś??
No jeszcze nie wiem czy na 100% w niedzielę, bo najnowsze prognozy nie zachęcają.
niestety ze względu na studia i prace nie udaje mi sie zazwyczaj znaleźć czasu na wyprawy z wami. Tutaj kilka moich ujęć z wczorajszego szybkiego spaceru.
http://canon-board.info/showthread.p...214#post810214
Ja będę w Łososinie późnym popołudniem ok. 18.00 oczywiście zależy to w dużym stopniu od pogody. Namiary mogę podać na priv. Jutro na forum już zaglądać nie będę.
Jak nie będzie padać wyruszymy z Krakowa ok. 12-14.
witam wszystkich. z chęcią dołączyłbym do jakiegoś wypadu w plener.
Rozumiem, że plener przełożony, bo dziś leje okropnie.
My co szczęścia do terminów nie mamy, zawsze nam coś przeszkadza, mnie juz skręca jak widzę kolejną datę w którą jestem zajęta. Cóż może wreszcie znajdziemy wspólny termin.
madallenka nie masz czego żałować ... a Łososiny na pewno.
Nie wiem, czy poza mną ktoś dotarł, ale poza deszczem, lotami widokowymi (tylko co było z góry widać :rolleyes:) i koncertem Lombard-u, który zaczął się z ... 1,5 godzinnym opóźnieniem :twisted: nic ciekawego nie było. Przynajmniej w tym czasie kiedy ja tam byłam.
Jaki ten koncert był to już nie wiem, wyjechaliśmy przemoknięci i zniecierpliwieni w momencie, kiedy wreszcie pojawili się na scenie, przywitani głośnymi wyrazami dezaprobaty.
Może ktoś ma ochotę jutro pojechać na mały plenerek w okolice Krakowa w poszukiwaniu wiosny, ok.godz.8-9ej? Zapowiadają przerwę w opadach deszczu :) RobertDy też jedzie
w soboty pracuje :( w niedziele chetnie
26czerwca w krakowie jak co roku "wianki" proponuje spocik poniewaz i tak sporo znas pewnie bedzie probowala pokaz ogni sztucznych uwiecznic
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...a_imprezy.html
ale w ten weekend szykuje sie noc muzeow
http://krakow.pl/kalendarium/?MODE=k...how&IM_ID=9912
Oj, zdecydowanie brakuje. Ela - 1 i 5 bardzo fajne.
lucas39 – najbliższy weekend u mnie odpada, ale może w piątek wieczorem zrobimy wesołe miasteczko koło hotelu forum, proponuję godzinę 21, kto chętny?
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
oo czy to znaczy że da się wejść do Tenczyńskiego zamku ? :)
Podobno różnie z tym bywa. Ale jak byliśmy to brama była otwarta.
piatek 21? hmm
wyglada na to ze dam rade, jednak potwierdze moze telefonicznie, mam sporo pracy i nie wiem jak z nia zdaze.
Robert mam identyczny kadr (nr 7) w swoich zbiorach ;)
Pogoda i kolory wam dopisały.
Kurka, 10 minut za pozno tu zerknęłam.. :( Szkoda.
Magda, nic straconego, nie było chętnych, plener został przełożony na lepszą pogodę :)
OO super, ja bym się nawet zebrała, tylko że canis wyszedł z domu i wszystko zabrał.. Co prawda moja 300 została ale bez baterii.. :( Mam nadzieję, że wreszcie będzie jakiś plenerek tak żebym mogła się wybrać (a ciężko mi się zgrać z Wami ostatnio bo pn-pt praca, a w weekendy studia).
Moje ostatnie. w sumie 5 lamp i dym. Wiecej na http://www.lukaszpiech.pl/2010/05/17/do-roboty/ W tym zdjecie backstage i filmik :)
hej, może się w ten weekend gdzieś ruszymy? Koniec maja i może wreszcie będzie pogoda. Ja mam cały weekend wolny i z chęcią bym się gdzieś na plener przeszła.
tatlpz, powiedź proszę jak uzyskałeś ten dym? poprzez specjalną maszynkę do robienia go czy są jakieś inne, ekonomiczniejsze sposoby? dzięki :)
W najbliższy weekend wybieram się na plener w Mostkach. Mam dwa wolne miejsca w samochodzie. http://www.mostki.pl/index.php
Robert a te tereny nie są zalane? Mogę coś więcej informacji (jaka cena, co w planie, bo na stronei niewiele informacji jest) na PW prosić?
jezeli niedziela to
3. Lucas39
madalenka, gdzie ty tam widzisz taka informacje?
zajmij sie swoimi sprawami a nie dodawaj grosza
w ten sposob sie plotki rodza
Plener trwa cały weekend, podałem link, gdzie można uzyskać dodatkowe informacje.