Odp: Podejrzane aukcje na Allegro II
Cytat:
Zamieszczone przez
Sunders
Stabilizacja USM. Pudełko, pokrowiec, dowód zakupu - zawieruszyły się przy przeprowadzkach. Trochę lat to szkło już ma. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Kuba1
Stabilizacja USM. /.../ Trochę lat to szkło już ma. ;)
Kuba1 jesteś pewien, że wiesz co sprzedajesz i nie wprowadzasz potencjalnych kupujących w błąd :?:
Mam wrażenie że nie zauważyłbyś ironii nawet gdyby wjechała Ci w zadek wielkim czerwonym tramwajem :)
O, przepraszam - tylko nie czerwonym! Moja jeździ zółtym. ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Kuba1
Stabilizacja USM. Pudełko, pokrowiec, dowód zakupu - zawieruszyły się przy przeprowadzkach. Trochę lat to szkło już ma. ;)
Opis poprawiony ale na bank kradziony (zero papierów, nawet osłony nie ma !)
chora cena... za piątkę to może by to sprzedał... ale za 7 to wątpię
Cytat:
Zamieszczone przez
wlodal
Ze względu na fakt , że nigdy nie miałem w ręku ani orginału BG-E6 ani te zamiennika czy podróby - moje pytanie brzmi - Skąd wiesz , że to podróba ( czyje wykonanie - Chiny , Tajwan , Korea Płd. ) ?. Pozdr..
Przede wszystkim ten grip w oryginale jest magnezowy jak body a podróba będzie plastikowa i dużo lżejsza :)
Poza tym w oryginale gumy są w tonacji body i to widać od razu przy zetknięciu z puszką.
Obiektyw z silnikiem - link
Cytat:
Zamieszczone przez
sebfoto
Obiektyw z silnikiem -
link
I brak informacji jaki gwint - lewy czy prawy. Jest tylko, że nie był dokręcany..
Cytat:
Zamieszczone przez
sebfoto
Obiektyw z silnikiem -
link
skoro ma wystawiony do sprzedania także lombard to prawdopodobnie wyprzedaje też nieodebrane graty
a jeśli tak jest to chyba tłumaczy opis na Allegro :D