Odp: W czym nosić sprzęt - część II
Cytat:
Zamieszczone przez
raskoks
hmm - widze ze nie da sie edytowac postów :)
Ktoś ma doswiadczenia z LowePro Top Loaderami ? 65/70 AW ?
Czy 65 ma sens na zestaw z postu powyzej? Bo 70 wydaje sie juz dosc duzy.
Mam dokładnie tą torbę. Spokojnie zmieści się Twój zestaw, tylko osłona odwrotnie. Jest bardzo poręcznie. Jest jeszcze miejsce na akumulatory, filtr i koniec.
Cytat:
Zamieszczone przez
a6851321
ale 100-400 jest z lekka wiekszy od 70-200
Ja używam Kata Bumblebee-222 UL.
Kosztuje niemało, ale jest genialny plecak. Mieści 2 body (w tym jedno z dużym tele - ja noszę z Sigmą 120-300 OS, 100-400 też kiedyś nosiłem), lampę, ma sporą kieszeń na laptopa (mieści się tam lekka kurtka, bluza itp). Plecak bardzo wytrzymały, a polimerowe szelki są bardzo wygodne. Doskonale zabezpiecza sprzęt.
Coś niewiele piszecie o torbach Canon.Torba Canon Deluxe Gadget Bag 10EG jest pakowna i całkiem nieźle wykonana.Ma możliwość rozplanowania wnętrza po swojemu , posiada pas biodrowy i poza tym przystępna cenowo.
Cytat:
Zamieszczone przez
akpol63
Coś niewiele piszecie o torbach Canon.Torba Canon Deluxe Gadget Bag 10EG jest pakowna i całkiem nieźle wykonana.Ma możliwość rozplanowania wnętrza po swojemu , posiada pas biodrowy i poza tym przystępna cenowo.
Za taką kasę? Nawet za 50zł bym nie kupił, a co dopiero za blisko 200. Nigdy. Małe to to. Wykonanie zjadliwe, ale "klapa" to jakaś kpina. Wszystko się rusza, kołysze. Brak pokrowca AW - w specyfikacji nie ma. 2 boczne kieszenie, zamiast możliwości mocowania lenscase, hehe, . Przednia otwiera się na maxa = wypada zawartość.
I to logo, oczeje..ne.
Wybacz, ale to moje zdanie nt tej torby. Zgadzać się nie musisz.
Cytat:
Zamieszczone przez
kosdkp
Nie ma czego wybaczać,każdy może mieć swoje zdanie.Ja jak na Canona forum przystało tylko wspomniałem,że taki produkt istnieje.Wybór toreb i plecaków jest spory i każdy sobie wybiera co mu pasuje.Milego pstrykania i pozdrawiam.:-|
Re: W czym nosić sprzęt - część II
Według mnie noszenie się po mieście że sprzętem w torbach z logo producenta to proszenie się o problemy:)
Kolega kiedyś prawie stracił sprzęt gdy dołączył mu się ogon w postaci 2 dresów,skończyło się na szamotaninie w bramie kamienicy i wypadnieciu z torby jednego że szkieł ,a zdradziła go torba i pokrowiec ze statywem :) więc lepiej nie prowokować bo można stracić nie tyle sprzęt co zdrowie lub życie...
Dlatego uważam że trzymać się zdala od takich toreb z logo canon nikon itd :)
Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
Odp: Re: W czym nosić sprzęt - część II
Cytat:
Zamieszczone przez
Bartek_902
Według mnie noszenie się po mieście że sprzętem w torbach z logo producenta to proszenie się o problemy:)
Kolega kiedyś prawie stracił sprzęt gdy dołączył mu się ogon w postaci 2 dresów,skończyło się na szamotaninie w bramie kamienicy i wypadnieciu z torby jednego że szkieł ,a zdradziła go torba i pokrowiec ze statywem :) więc lepiej nie prowokować bo można stracić nie tyle sprzęt co zdrowie lub życie...
Dlatego uważam że trzymać się zdala od takich toreb z logo canon nikon itd :)
Jasne, bo bez logo to statyw nie byłby widoczny? ;-)
Odp: Re: W czym nosić sprzęt - część II
Nawet bym o tym w tych kategoriach nie pomyslał ,ale dzieki za cenną uwagę.Bedę uważał na siebie i sprzęt.
Re: W czym nosić sprzęt - część II
Cytat:
Zamieszczone przez
Merde
Jasne, bo bez logo to statyw nie byłby widoczny? ;-)
Statyw był w pokrowcu,więc wątpię żeby to w pierwszej kolejności zaciekawilo tych gości...równie dobrze mógł tam nieść wędke np
Ale miał typową sztywną torbę lowepro ze sprzętem a tu nie trzeba długo myśleć żeby wywnioskować że w tej torbie zakupów z biedronki nie niesie tylko że jest tam coś wartościowego.
Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
Ta torba to jedynie do szafy/ bagażnika jako magazyn, żeby graty nie walaly się luzem:)
Cytat:
Zamieszczone przez
kosdkp
Za taką kasę? Nawet za 50zł bym nie kupił, a co dopiero za blisko 200. Nigdy. Małe to to. Wykonanie zjadliwe, ale "klapa" to jakaś kpina. Wszystko się rusza, kołysze. Brak pokrowca AW - w specyfikacji nie ma. 2 boczne kieszenie, zamiast możliwości mocowania lenscase, hehe, . Przednia otwiera się na maxa = wypada zawartość.
I to logo, oczeje..ne.