Krużganki opactwa w Moissac - więcej zdjęć i opis w Galerii i Zeszycie Podróżnym......:)
440.
Wersja do druku
No to się wydało, gdzieś się podziewał. Ja swój wyjazd do Wiednia wspominam z sentymentem, tym milej mi zobaczyć zdjęcia z tych miejsc w Twoim wydaniu.
Pełna zgoda co do Wiednia, tryton.
Jeżeli kogoś intersuje więcej zdjęć i miejsc w Wiedniu - to zapraszam do Zeszytu - tym razem trochę zdjęć z Albertiny i wystawy obrazów Miro (ze słyną "Farmą"....) :)
443.
444.
No to światło i kolor to chyba sobie zamówiłeś :)
Chyba mógłbym napisać nawet poradnik o fotografowaniu w Petrze :) - na zdjęciach widoczny powyżej Skarbiec nabiera takich kolorów tylko przez krótki czas przed zachodem - na mojej mapie w Zeszycie widać jego lokalizację - w Zeszycie jest zresztą więcej zdjęć zrobionych o rożnej porze dnia np. Obelisk Tomb w południe wygląda niemal wypalony na żółto, o zachodzie nabiera koloru różowo-pomarańczowego
No właśnie. Grunt to wiedzieć kiedy pstryknąć.
Zeszyt ciekawy.
Wróciłem wczoraj z prawie 3 tygodniowej wyprawy do Omo Valley. Na razie odsypiam. Pokaże tutaj sporo zdjęć - dla zainteresowanych jeszcze więcej będzie w mojej Galerii a sam opis podrózy, warunki fotografowania itp w Zeszycie Podróznym
Na początek portret chłopca z plemienia Konso
447.
To odsypiaj i zamieszczaj co masz, bardzo jestem ciekaw.