Ten na zdjęciach ma tak tragiczną minę że nie da sie tego oglądać. Strasznie sztucznie sie zachowuje.
Wersja do druku
Ten na zdjęciach ma tak tragiczną minę że nie da sie tego oglądać. Strasznie sztucznie sie zachowuje.
Ola boga. Jako reakcja na to co sie stało z prawą stroną, prawej ręki modela ;-)
Ale co, że została sztucznie przycięta przez kurtkę?
Mi się tam foto bardzo podoba, poza sześcioma pixelami drugiego guzika koszuli i tą falą na tle. Zastanawiam się jeszcze, czy nie byłoby lepiej jakby pan patrzył w oczy pani.
Tak. I wygląda to BARDZO źle. Lewe strona lęki też coś dziwnie oświetlona.
Reszta mniej lub bardziej OK.
O spojrzeniu pisałem wyżej. Ten Pan kiepskim jest modelem niestety..
Początki studyjne jakotako. Ale wszędzie "kontra" jest nie najlepiej świecona.
169 to niezła fota. Było rozwinąć temat.
Mi też coś nie pasuje w całym ubiorze jak już było wspomniane.
Tylko ja wiem, że jest to stanik :-P
Moim zdaniem zły kolor i źle dobrany stanik. Na 168 np. modelka wygląda jak by nie miała prawej piersi i jest spowodowane takim a nie innym stanikiem. Ponadto na 168 nie widzi mi się to ramiączko. Skoro ten pan już tam musi być to mógłby je np. zsuwać na rękę. No i ten jego wzrok... Cały czas się zastanawiam co on tam widzi za kadrem po prawej i co go w tym tak dziwi/przeraża :-P
Pierwsze czarno-białe ogólnie ok. jedynie tą jego noge bym trochę cofnął żeby tyle nie zasłaniała. No i znowu ten wzrok! Identyczny. Niby patrzy się na nią ale wg. mnie nie do końca. Czy ten facet to manekin? :-P
171 byłoby super gdyby pana tam nie było, pani miałaby bardziej pochylona głowę lub zdjęcie z większej wysokości, więcej włosów i brak tej dziwnej fałdy na tle :-D
Czyli ogólnie fajna mimika, można by wprowadzić więcej dynamizmu pokazując więcej rozłożonych włosów no i wywalić to co niepotrzebne czyli modela i fałde :-D
Dziękuję za komentarze:)
172. jest też druga wersja tego kadru, szersza... wydaje mi się, że lepiej wygląda: LINK