hehee... dobry sposób z koleżankami :), może dla wzmocnienia efektu zacznę się uczyć aktów :D
Ale sądze że to nic nie da, moja Małgoś nie da się łatwo na takie coś nabrać....
ale próbować będę ...
Wersja do druku
hehee... dobry sposób z koleżankami :), może dla wzmocnienia efektu zacznę się uczyć aktów :D
Ale sądze że to nic nie da, moja Małgoś nie da się łatwo na takie coś nabrać....
ale próbować będę ...
spójrz na to z tej strony - odwrotnie, ale analogicznie. Jesteś fotografem i za żadne skarby nie chcesz robić portretów żonce. Masz kumpli fotografów (albo żona ma kilku kumpli fotografów) i żona o tym dobrze wie. Wiedząc to zaczyna najpierw umawiać się z nimi na sesyjki na które Ty też przychodzisz poobserwować, potem już Ciebie coraz rzadziej zaprasza na sesje (bo idzie na sesje np w momencie gdy Ty idziesz z jeszcze innymi znajomymi na browara etc). Czy zaczniesz robić portrety? ;)
Dajcie jakiegos RAW'a fajnego może pobawimy się w obróbkę (ostrzegam jestem cienki w tym ale chce się czegoś nauczyć) bo nudzi mi sie strasznie ;) Chwilowo :) Pozdrawiam...
Co myslicie ?
cos się pod prawym okiem dzieje brzydkiego
nawet ciekawe i tajemnicze... ale coś ten szum jest za mocny i strasznie drazni a to tylko iso 640 :-/ Wiec nie za dobrze :-/ Chyba ze sam w czyms dodales to ziarno bo to niemozliwe zeby w tak malym zdjeciu tak ziarno bylo widac :-/
Van u was dopiero ok 19 wieczorem ??? Czy się mylę?? Pozdrawiam :) Napewno jest tak jak mówisz bo coś za słaba ta jakosc ;] Nawet jakby bylo w 1600 powinno być lepiej :)
ja dopiero zaczynam i się nie znam, ale dla mnie tak ogólnie ładne, ziarno mi sie podoba, tylko jedna rzecz jakoś mnie osobiście drażni - ten kosmyk włosów po środku,