kupowałem 35/1,4 , 70-200/2,8 , 50/1,4 , 580EX II , 15/2,8 i za każdym razem szybko i bezproblemowo:) Polecam!
Wersja do druku
kupowałem 35/1,4 , 70-200/2,8 , 50/1,4 , 580EX II , 15/2,8 i za każdym razem szybko i bezproblemowo:) Polecam!
nic tylko potwierdzić!!
Pierwszy mój zakup - 17-40 L. Przyjechałem, pofociłem, trochę pogadaliśmy. Nie powiem, trochę mnie ukierunkował w dalszych zakupach;)
A dla tych co się jeszcze wahają...
W moim zestawie nie dostałem osłony EW-83E - na miejscu dowiedziałem się, że otrzymał uszkodzoną. Umówiliśmy się na dosłanie... Zapłaciłem za całość. Po 2 tyg. zgodnie z umową otrzymałem nówkę w kartoniku.
Polecam, zero ryzyka!!
Kolejny zakup i znowu perfekcyjna transakcja. Jak Towers obieca że wybierze dla Was najlepszy egzemplarz to możecie być pewni że tak właśnie będzie.
Nie pozostaje nic innego jak tylko odkładać kasę na ponowne zakupy :)
Można otrzymać f-vat ?
Na aukcjach Towers, czyli foto-ivy informuje, że tak.
Można otrzymać fakturę VAT, nie ma z tym żadnego problemu - ja do każdego zakupu dostałem.
No to ja napisze swoje odczucia.
Kupilem od Towersa uzywane przez niego 5D MkII 2 tygodnie temu. Wszystko uzgadniane telefonicznie. I tutaj pierwsze zaskoczenie --> sprzet wyslany przed zaksiegowaniem wplaty!
Po otwarciu przesylki okazalo sie, ze stan aparatu jest jak zapewnial Towers - perfekcyjny. Nawet gdybym chcial, to nie moglbym sie do czego przyczepic. W kartonie jedynie brakowalo paska na szyje i plytek z softem (to wszystko doszlo dzisiaj).
Kontakt telefoniczny, smsowy --> rewelacyjny.
Szkoda, ze nie kazdy sprzedawca jest taki. Nie dosc, ze ceny atrakcyjne, to jeszcze kupujacy ma spokoj i nie martwi sie, ze kupil kota w worku.
Z cala pewnoscia bede wracal.
Ja również się dopiszę. Lecz nic nowego niż inni. Zakupione :
Canon Eos 40D
Canon Eos 450D
Oraz dzisiaj odebrany Canon Eos 50D :):):)
Obiektyw Canon 70-200 f/4 L x2
Obiektyw Canon 55-250 IS
Kontakt bardzo dobry, przesyłka ekspresowa. Na życzenie Pan Towers sprawdza wszystko co wysyła. Przed wysłaniem przesyła fotki w celu weryfikacji i oceny.
Odpowiada na telefony bezproblemowo. Miła rozmowa oraz oczywiście fachowe porady:). Jeżeli jakiekolwiek zakupu ze stajni Canon to tylko u Towersa.
Pozdrawiam serdecznie Piotr T. - Pomorze:)
Dopisze się:) kupiony Canon 85 1,8 wszystko super , przesyłka expresowa, trafia w punkt ostry i co chciec więcej:)
pozdrowienia dla Taversa, kolejne zakupy u niego;-)
Zrealizowałem u niego ostatnio dwie transakcje. Bardzo szybka dostawa, towar świetnie opakowany (obiektywy, filtry), a ceny korzystne (czasami nowy towar jest tańszy od używanego oferowanego na CB). Polecam kontakt telefoniczny, bo chyba zbyt dużo maili otrzymuje tovers z żoną i nie dają rady odpowiadać, ale kontakt telefoniczny bez zarzutu.
Dokumentacja - nie dotarł do mnie paragon z pierwszej transakcji (nadal czekam na obiecany duplikat), ale w drugiej już bez jakichkolwiek braków dokumentacji (obiektyw testuję).
Polecam, bo szybko, tanio i sprawnie.
Sam wybrałem tego dostawcę na podstawie opinii na CB, za co dziękuję wszystkim tym, którzy się wpisali. W przyszłości też pewnie będą robić zakupy o t.