asterix - wszystkie foty z mojego postu #441 zostały przyjęte w mijającym tygodniu na IS jako "isolated" (plus 55 innych, wszystkie izolowane). Ale żeby ocenić zdjęcie trzeba go oglądnąć w "full size" - miniaturki nic Ci nie powiedzą.
Wersja do druku
asterix - wszystkie foty z mojego postu #441 zostały przyjęte w mijającym tygodniu na IS jako "isolated" (plus 55 innych, wszystkie izolowane). Ale żeby ocenić zdjęcie trzeba go oglądnąć w "full size" - miniaturki nic Ci nie powiedzą.
o to wlasnie pytam. Mozesz podlinkowac fote w full size ? Zamaluj sama postac tak by nikt nie skopiowal zdjecia, zostaw tylko prosze same krawedzie.
oki, wyślę Ci jutro link na priva
jak są zaakceptowane na istock to mozna podac link, na stronie ze zdjeciem jest lupa.
ona nie jest specjalnie dokladna. Wygodniej przegladac oryginalna fote
Ma do Was pytanie odnośnie SX.
Zarejestrowałem się w polskiej wersji językowej i teraz poza logowaniu jak zmienię język na angielski to jestem wylogowany i nie przyjmuje loginu i hasła twierdząc, że jest błędny.
Co więcej wysyłając tam zdjęcia podawałem opisy po angielsku i widze, że zostały przetłumaczone na polski (czasami dość niefortunnie).
Jak to jest z SX? Czy wysyłać zdjęcia z opisami po polsku czy angielsku jeżeli zarejestrowałem się na polskiej wersji ich strony?
Ja rejestrowałem się na angielskiej wersji. Sprawdziłem teraz czy wejdzie na wersje polską - poszło bez problemu, wystarczyło się ponownie zalogować.