szkoda, że nie zdjął zegarka...
Wersja do druku
szkoda, że nie zdjął zegarka...
nie musiales pisac ze szalony
to widac:D
śmieszny ten koleś :)
strasznie te fotki jakieś takie plane zbyt pozowane bez pomysłu ... ale to tylko moja opinia, nie za fajne światło do portretu męskiego, co innego dla kobiet ... u facetów lepiej jak światło jest ostrzejsze i więcej (kontrastu) cienia ...
pozdr
dla mnie 82 wymiata :D - zabawna seria. Chociaż do gazetki zrobiłbym zestawienie 2 zdjęć na zasadzie kontrastu: 80+82. Jeszcze nie widziałem żeby ktoś się tak szybko rozwijał. Pamiętam jeszcze pierwsze portrety z jakąś koleżanką i zdjęcia kwiatków, które mógłby zrobić każdy pstrykacz - teraz mogę Ci tylko pozazdrościć dobrego oka. Nie zaniedbuj tego masz talent! pozdrawiam
I znowuż szkolno-gazetkowe foty. Warunki oświetleniowe domowe, wieczorne, czyli oświetlenie tylko z lampkek, etc. No, ale co o zdjęcia sądzicie? Wiem, że w oczach powinien być błysk, którego tu nie ma, foty powinny być żylety, ale są jakie są... Będą ilustracjami do artykułu o Hobby. Koleżanka na zdjęciach zajmuje się tworzeniem kolczyków.
Czy ogólnie stwarzają pozytywne wrażenie i do gazetki się nadają?;) [I które na bloga polecacie?;)]
84.
85.
86.
87.
PS.
Kolega podesłał mi link do blogasa tworzonego przez fotoedytorkę GW. Wszystko!!! Całkowicie wszystko to o co ja się tutaj profesjonalistów wypytywałem i się wywiedzieć nie mogłem:D http://blindspot.blox.pl/
Aż tak złe, że nie nadają się do komentarza, czy sobie je sam już odpowiednio skomentowałem?;)
Poprzednie o niebo lepsze ;)
tutaj za dużo ziarna, nieostre, poruszone ;)
Nie wiem Mungo,ale ja bym starał się inaczej ją pokazać.Skoro jej hobby to tworzenie kolczyków to mógłbyś ją sfotografować w trakcie pracy lub jej warsztat.
Pozdrawiam
Pomijając 87, które że tak powiem nie należy do "partii reporterskiej" najlepsze to 86.
85 poruszone, a 84 za pusto po prawej w tle. Mogłeś przejść bardziej w twoje prawo i sfocić ją na tle (chyba) kuchni.