Re: Odp: Re: Canon EOS RP
Cytat:
Zamieszczone przez
robertskc7
CANDAR z całym szacunkiem ale mając a7II który poza stabilizacją, miał jeden slot, był bez jostika, mial dr na poziomie R, kiepski wyświetlacz oraz wizjer, to też na forum Sony zalileś się w niemal każdym możliwym wątku jakie to hu**owe a użytkowników miałeś za idiotów? Stary zachowujesz się jak polski nosacz. Taki sąsiad co se kupił passata i się wyżywa na sąsiadach bo oni mają opla. Nie wazne, ze go nikt nie lubi. Połowa ulicy go wręcz nie nawidzi ale on dalej swoje. Nawet sobie nie wyobrażasz jak wkorwi***jace są twoje wypowiedzi, które kładą każdą rozpoczętą rozmowę na tym forum. Niwidzisz, że non stop trojuesz czy robisz to celowo. Bo jeśli nie trolusz to nparwde współczuję wszystkim do okola Ciebie. Pzepraszam za osobistą wycieczkę ale admini na tym forum są ślepi lub się Ciebie boją że nic z tym nie robią. Przestań szydzic z ludzi za to że mają coś innego niż Ty.
Napisałeś:
Cytat:
Zamieszczone przez
robertskc7
CANDAR (...) na forum Sony zalileś się w niemal każdym możliwym wątku jakie to hu**owe a użytkowników miałeś za idiotów? Stary zachowujesz się jak polski nosacz.
Niniejszym proszę o ZACYTOWANIE moich rzekomych żalów na temat Sony na forum Sony. Jeśli tego nie zrobisz oficjalnie nazwę Cię KŁAMCĄ.
Czas start. Czekam!
Odp: Re: Odp: Re: Canon EOS RP
Cytat:
Zamieszczone przez
candar
Napisałeś:
Niniejszym proszę o ZACYTOWANIE moich rzekomych żalów na temat Sony na forum Sony. Jeśli tego nie zrobisz oficjalnie nazwę Cię KŁAMCĄ.
Czas start. Czekam!
Ale to chyba właśnie o to chodzi, że się nie żaliłeś, mimo że aparat miał takie właśnie braki :)
Odp: Re: Odp: Canon EOS RP
Cytat:
Zamieszczone przez
candar
Konfabulujesz i kłamiesz pisząc niestworzone historie na temat rzekomych moich postów w których nazywasz inne osoby idiotami pomimo, że nic takiego nigdy nie miało miejsca (co bardzo łatwo mogę udowodnić) bo nigdy na forum Sony nie napisałem nic o czym wspomniałeś wyżej. Jeśli nie chcesz obrażać ludzi dookoła oraz na innych forach - to po prostu nie mijaj się z prawdą. Tyle i aż tyle.
ps.
A całość widzę od wielu lat gdy zmuszony byłem używać 5D i 7D ponieważ nasz ulubiony producent nie lubi dawać za dużo w jednej puszce i obdziela funkcjami kilka różnych modeli.
Tylko to nie jest tak, że całe forum służy do wylewania żali i frustracji. Gdziekolwiek się wejdzie to zaraz się zlatujecie i wciskacie nachalną propagandę jaki to Canon jest zły i robi do d... sprzęt. To jest dla niektórych użytkowników już męczące. Są raporty, pretensje w postach o to że na to nie reagujemy.
Jestem przeciwnikiem zamykania wątków ale biorąc pod uwagę co tu się zaczęło dziać miałem ochotę dać kilku osobom urlop. Z tego powodu może dobrze, że Bartek czasowo zamknął.
W sytuacji jeśli taka działalność będzie się nasilać będziemy zmuszeni zareagować metodami siłowymi.
Tak. Należy to potraktować jako ostrzeżenie!