Ten fant można łatwo dokupić.
--- Kolejny post ---
Nie pchaj się w to. Kup z fakturą od kogoś innego. Jeśli się okaże, że dostaniesz podróbkę to przynajmniej oddasz.
Zerknij tutaj
Lepiej mieć pewność niż brak zdjęć lub błędy odczytu.
Wersja do druku
Ten fant można łatwo dokupić.
--- Kolejny post ---
Nie pchaj się w to. Kup z fakturą od kogoś innego. Jeśli się okaże, że dostaniesz podróbkę to przynajmniej oddasz.
Zerknij tutaj
Lepiej mieć pewność niż brak zdjęć lub błędy odczytu.
Cena wcale nie jest rewelacyjna. Po co Ci czytnik ??? Naprawdę taki potrzebujesz??? jeżeli chcesz SanDisk to może lepiej dołożyć i kupić 60Mb/s. w tej cenie osobiście proponuję Karta CF 16 GB x 233 Profesjonalna PRETEC 35 MB/s (2689138363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Do niedawna używałem jej z Canonem 40D i była rewelacja. W to się nie pchaj bo zaoszczędzisz kilka zł. a możesz stracić kilka razy więcej.
...co potwierdzają komentarze jakie dostał np za zakup aku do lustrzanek
[QUOTE=sebfoto;1116897]
Zerknij tutaj
spoko strona thx
--- Kolejny post ---
cena jest rewelacyjna bo te San Diski chodzą powyżej 200żł, czytnik mi nie potrzebny - chodzi mi o kartę. Dzięki za propozycje ale od zawsze używam San Diska Extreme i nigdy mnie nie zawiodły dlatego takich szukam, ale oczywiście nie z tej aukcji :-D
Zrobisz jak uważasz :D Twoja kasa. Odnośnie - kart skorzystałem z testu CF w DFV i nie zwiodłem się. Poza tym może zauważyłeś, że te po 200 co piszesz maja dwa razy większą prędkość zapisu i odczytu
czy ktos nie stracił tego obiektywu Obiektyw Canon ES-71II (EF USM 50/1,4) (2722219042) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. sprzedający to kompletny ignorant albo lepszy numer:mrgreen:
Ta kart to syf. Mam już trzecią, kolejną wymienioną na gwarancji.
W 7d problem z nagrywaniem filmów - bufor się przepełnia, bo karta nie ma deklarowanej prędkości zapisu. Zgrywanie długiej serii rawow też trwa wieczność.
Nie mam takich problemów na kingstonach x133 :).
Wydaje mi się, że nie ma sensu zamieszczać opinii tego typu, "że karta to syf". Może masz pecha. U mnie nie było, żadnych problemów zaproponowanie jej wynikało jedynie z moich doświadczeń.