... i ceny z kosmosu.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Wersja do druku
... i ceny z kosmosu.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Fuzja IMHO popsula by rynek.
mysle, ze wielu osobom by sie ten pomysl nie podobal - i to zarowno z tego, jak i z zoltego forum - bo sa onanistami najgorszej masci :D do nich zaliczam od dzis i Ciebie, po przeczytaniu kilku Twoich wypowiedzi na forum N.... jakos inaczej tam wygladasz :) oraz gadasz ;) ale to Twoja sprawa.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Aj tam, za powaznie do tego podchodzisz, lubie fotografie, jestem hobbysta-amatorem, rajcuja mnie wszelkie narzedzia do jej uprawiania :-) i juz. A ze jedne czy drugie narzedzie mi sie subiektywnie nie spodoba? To przeciez po to mamy bogactwo wyboru, to juz nie te czasy, kiedy cala noc stalem pod fotograficznym, bo mieli rzucic kilka Zenithow TTL. :-)Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
Dobrze, ze sa wszelkiej masci Minolty, Canony, Nikony, Pentaxy, Olki itp. itd. i ze najwiekszym zmartwieniem jest co wybrac :-) i ze mozna podyskutowac w nieskonczonosc o wyzszosci schabowego nad golonka :-)
PS. Inaczej wygladam, bo tam w avatarze jest moj syn ver. 1.0, a tutaj ver. 2.0. Wersja 2.0 jest niestety uparta i robi mi non stop zlosnika jak wyceluje na niego szklo :-)
a widzisz? nawet dziecko sie krzywi na widok N :lol: popatrz na moj obrazek i zobaczysz, jak corka pieknie pozuje :lol:Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Wyglada jakby mowila "gdzie z takim sprzetem do mnie" :lol:Cytat:
bo chce miec 1Ds :DCytat:
Zamieszczone przez pn_
Zuch dziewczyna, chce tylko to, co najlepsze :-)Cytat:
ciekawostka! Można by zastanowić się nad tym na innym przykładzie. Ja tam się na samochodach nie znam (w przeciwieństwie do większości Polaków, którzy znają się na wszystkim, w szczególności na medycynie i informatyce :mrgreen: ) ale Twoja propozycja to trochę tak jak by połączyć Toyotę i Hondę. Może i wykonalne tylko rynek się kurczy. Globalizacja, aby? Jeden dostawca tekstyliów - Adidas (ostatnio przecież zeżarł Reeboka), aparatów - Cakon (CAnon+niKON), samochodów - GM, itd., itp. :)Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Chociaż może i teraz Nikon oraz Canon to jest trochę konkurencja taka jak na globalnym rynku napojów - można wybrać przecież: Colę albo Pepsi ;)