Jesli o mnie chodzi, to moze byc nawet dopoludnia/rano.. zeby tylko pogoda jakas w miare do zycia byla, bo osobiscie mam dosc chmur :P
Wersja do druku
Jesli o mnie chodzi, to moze byc nawet dopoludnia/rano.. zeby tylko pogoda jakas w miare do zycia byla, bo osobiscie mam dosc chmur :P
Może by tak 10.00?
Zemfira liczymy na ciebie i na twoje nowe szkiełko :-)
Kubak masz 10-22, prawda? powiedz, ze masz i ze zabierzesz :-) zastanawiam się czy mi wiele doda szerokości w porównaniu z 17-40.
co do logistyki to zawsze sie cos wymyśli, ale widzę że juz sie samo ułożyło.
jest juz spakowane - jak bedzie Ci brakowalo szerokosci to sluze uprzejmie :mrgreen:
z Katowic nie ma problemu :-) .. do samych pozostalosci huty natomiast juz nie bardzo bo moj krazownik troche za niski jest i troche za chuderlawy na takie przeprawy ;-)
e tam 10-22... Kuba, spakuj lepiej najlepsze na swiecie szklo portretowe (juz ty wiesz ktore):mrgreen:
(po pewnym czasie)
Wiesz co. przemyslalem sprawe- nie beirz go, bo znow bede chcial je kupowac8-)
No i wlasciwie gdzie my sie umawiamy i na co? :D
tu lejt :mrgreen:
to moze juz finalna wersja - godzina 10 na parkingu pod realem w Myslowicach?
http://maps.google.pl/maps?sourceid=...num=1&ct=image
witam
dla mnie godzi 10.00 idealnie parking pod Realnem w myslowicach, Zemfira i adikPL uzgodnijcie jakies miejsce w bedzinie i z tamtad was zabiore.
polecam strone http://pl.pixel-peeper.com/adv/
Hejka!
Rozumiem, że dalej aktualna jest sobota 7 luty?? Jeśli tak to może też się pojawię... Ostatnio mnie jakiś niż fotograficzny spotkał i może będzie to jakieś wybawienie :)
Ja jechałbym od Rybnika i chyba nie mam nikogo po drodze do zabrania?? Jeśli tak to pisać...
Jeszcze się dokładnie określę czy dam rade w nadchodzącą sobotę...
To jak Państwo drodzy z godziną? I jeszcze mam pytanie, jako że pewnie przyjadę pociągiem z Gliwic, czy ktoś mógłby z jakiegoś łatwego do odnalezienia punktu w Katowicach podrzucić na miejsce? Ewentualnie podpowiedzieć jak tam dotrzeć komunikacją miejską?