-
129. Sam ostatnio zacząłem praktykować tego typu połączenia. Jednak zastanów się czy dobrze wygląda taki zestaw (do zdjęć nie mam zastrzeżeń), bo mnie osobiście nie pasują dwa, dość podobne spojrzenia. Wolałbym widzieć dwa detale; czesci ciala, które osobno są takie sobie, ale razem dają fajną całość
130. Bardzo pozytywnie, ale chyba fajnie wyszły jej włosy. Chyba, bo ich nie widać do końca, a szkoda :)
-
Fajnie Ci wyszło:) Nie da się jednak jakoś pozbyć tego szumu przy obróbce? Byłoby dużo lepiej:)
Modelką jestem zachwycona, jak tak patrze na te twoje zdjecia to sama mam kilka pomysłów;) Najfajniej jak dla mnie wyszło prawe zdjęcie z 129. Bardzo przyjemny klimat, tło super... poza też może być:) Z portretów zdecydowanie 128 - chyba najbardziej oddaje urodę modelki:)
pozdr:)
-
z modelką ciężko było, poczatkowe zdjęcia musialam wywalic, bo zupełnie nie mogla sie przyzwyczaic do obiektywu i się spinała.. potem było lepeij ;) a tak w iogole to ją podziwiam, ze nie zaprotestowala gdy jej powiedzialam ze w tej sukience ma stac na deszczu...
-
No to ja poproszę jakieś zdjecia z tego deszczu;)
-
-
może nie jest to najlepsze zdjęcie, ale widać deszcz :) ogólnie to ciągle padało, tylko z różnym natężeniem...
131.
-
modelka z duuuuuużymi możliwościami ;)
sympatyczna w odbiorze. Pozbyć się tego worka na kartofle, coś ładnego zarzucić,uwydatnić dekolt i będzie cud miód malina.
pzdr
-
Pokazałaś coś co trudno pokazać - osobowość modelki i jej naturalność - to widać na Twoich zdjęciach. Gratuluję !
-
właśnie to chciałam pokazać, naturalność przede wszystkim :)
-
131 - rewelacja. Mogła byś napisać jak taka sesja w deszczu przebiegała? Myślę o czymś takim ale nie ma kto mi parasola trzymać :mrgreen: a o sprzęt się trochę boję :)