podobno pomaga dolanie soku z ogorow do magenty :)
Wersja do druku
podobno pomaga dolanie soku z ogorow do magenty :)
no widzisz.. malosolnych :)
To dobrze, że nie soku z buraków ;)
A gdyby postawić do wyboru
Epson Stylus Photo PX650 vs Epson Stylus Photo P50
to na co byście stawiali?
nie bierzemy pod uwagę skanera, gniazda kart i pictbridge, tylko samą jakość wydruku na papierze foto
Koszt oryginałów do moich IP4500/IP4300 ostatnio mnie zaskoczył :( a ponieważ i tak nie byłem do końca zadowolony z kolorów postanowiłem spróbować Epsona
Jaki zestawa ciss możecie polecić (która aukcja) do P50 ?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ewentualnie jaki inny model Epsona z opcją tańszego koloru w dobrej jakości.
Witam wszystkich. Noszę się z kupnem drukarki do druku zdjęć. Z tego, co do tej pory wyczytałem, to najlepszą propozycją jest Canon MP550. Spotkałem się jednak z licznymi skargami dotyczącymi tuszy, a w zasadzie chipów. Jeśli dobrze rozumiem, to w momencie wyczerpania pierwotnego kardridża oryginalnego, można wrzucić zamiennik, jednak należy przełożyć chip (chyba, że kupuje się kardridż z chipem). Jeśli się go jednak nie zresetuje (przy pomocy odpowiedniego urządzonka), to drukarka będzie wskazywać puste tusze. Czy nie ma na to sposobu? Czy nie przeszkadza to (niezresetowany chip) w drukowaniu jako takim? Podobno też drukowanie na zamiennikach jest bardzo ryzykowne, gdyż canony współpracujące z nimi często mają problemy. Chciałbym zapytać, ile jest prawdy w tym, co napisałem. Z góry dziękuję!