darmowa edukacja to mit :D
Wersja do druku
Na załączonym zdjęciu wyraźnie widać instrukcję od D60 i to moim zdaniem powinno rozwiać wątpliwości przed przystąpieniem do licytacji. Zresztą w opisie także jest jednoznaczna informacja o modelu D60.
A nie jest przypadkiem tak, że z prawa do zwrotu w ciągu 10 dni od daty zakupu można skorzystać jedynie w przypadku zakupu od podmiotu prowadzącego DG?
Dokładnie tak jest.
Wkleiłem tekst z regulaminu sklepu internetowego, z którego korzystam. W przypadku osób fizycznych zastosować będzie trzeba KC i rękojmie, ale imho nie ma podstaw by uznać opis aukcji za wprowadzający w błąd. Szczególnie w kontekści załączonego zdjęcia.
Skoro już zalicytował ten aparat ktoś, kto najwyraźniej się kompletnie nie zna na sprzęcie to i różnicy między D60 a 60D nie zauważy...
dla nas to jest dziwne, ale niedawno kupowałem TV i też nie wiedziałem jaki kupić i co ma mieć
no coż trzeba się znać lub mieć kogo poradzić (nie sprzedawcy)
Jeśli kupujący czytał inne wątki na naszym forum to myślę, że dokonał świadomego wyboru. D60 posiada nie przeładowaną matrycę z wielgachnym pixelem, brak durnych gadżetów jak kręcenie filmów czy obrotowy wyświetlacz, kiepski wyświeltacz - jest więc jakby mniejszym bratem wynoszonego pod niebiosa 5D.