Nigeria...guuut :lol: widać Nigeria is BACK :lol:
Wersja do druku
Ja bym im podał nr konta. Jak będa pieniądze na koncie, wtedy wysłał aparat. :)
Tylko, że pieniędzy nie będzie, przyjdzie za to e-mail z prośbą o szybkie wysłanie, bo kasa w drodze, a suka się własnie szczeni etc. etc.
w****** stara jak świat :) jedna z tysiąca odmian wałka nigeryjskiego :)
Ciekawe czy ONI znają polski język:?:
Odpisz im niech sobie tłumaczą :D
Cytat:
Ja chciałem opowiedzieć taki dowcip w imieniu brata: „Dwóch taterników w kompletnym stroju alpinisty wybrało się do lasu. I tam była taka mała huta... Ona była w jaskini i w tej jaskini była taka, hmm, taka sopla... z góry. I tam taka... ciekło tam tak po niej. I oni wchodzą do tego lasu i spotykają taką rozwódkę, która się ich pyta: – Panowie, jak na Górną Perć? A oni mówią: – Nie wiemy, babciu... I potem poszli dalej i spotkali takiego puchacza.”
Koresponduję właśnie sobie z nigeryjczykiem wbo chce kupić kamerę na allegro.
Podeślę następnym razem powyższy cytat :)
Ciekawe co odpisze.
Kiedyś z nudów odpisałem na takie maile.
Goście z każdym mailem coraz bardziej domagają się szybkiego wysłania towaru
przysyłają jakieś pseudo potwierdzenia z ich banków, że niby już wysłali ale kasa oczywiście nigdy nie przyszła na moje konto. Co ciekawe także jak wystawiłem na allegro usługę i oni chcieli żebym im usługę reportażu wysłał - jak napisałem , że powinni opłacić mój przejazd i zakwaterowanie to już się nie odezwali.
Co do allegrowiczów których należy omijać szerokim łukiem - foto-oto(sprzedał mi zagrybiony obiektyw i bardzo nieuprzejmy w obsłudze) - bmbn - to samo tylko, że porysowanego Zenitara. Czy jest gdzieś jeszcze osobny wątek aby przestrzec pozostałych forumowiczów ?