A faktycznie :) Patrzylem wczoraj zaraz po ogloszeniu watku i tylko przekleilem rano link, a tu niespodzianka.
Apropo Okiem Fotografa Michaela Freemana to również dołączę się do pozytywnych opini, że to bardzo dobrze zainwestowane pieniądze :)
Wersja do druku
Popieram giltoniel'a.
Freeman i jego podejście do światła w fotografii i nie tylko są niezwykle cennymi wskazówkami. Co prawda zacząłem lekturę całkiem niedawno ale po kilkudziesięciu stronach książka według mnie godna polecenia.
Pozdrawiam
Również mogę polecić Światło i oświetlenie w fotografii cyfrowej Freemana. Trzeba przyznać, że ten człowiek jest bardzo płodny. Jakby policzyć ile napisał książek to ... :)
Ciekawsza moim zdaniem może być jednak książka, która wyjdzie pod koniec marca:
Light - Science and Magic autorstwa: Hunter Fil, Biver Steven, Fuqua Paul. Z recenzji jakie czytałem na amazonie to chyba nie ma lepszego podręcznika dotyczącego światła na rynku.
Pozdrawiam
Może nie wszyscy zauważyli, ale JUŻ JEST :twisted:
Wygląda przy tym na to, że Helion nie rozesłał powiadomień, na które można się było zapisać :evil:
Tak czy siak, ja, zgodnie z wcześniejszą deklaracją, zakupiłem i czekam już na pana z paczką 8)
No to zgodnie z obietnicą Pana z wydawnictwa - Książka o fotografowaniu. Wydanie III rozszerzone - Andrzeja A. Mroczka, bo o niej mowa :wink: - miała być 9 stycznia i jest !!!
Tak więc pędzę jutro do księgarni - może tam też już będzie.
Chyba ten kto ma prawa autorskie do tej książki powinien zapłacić jakieś honorarium :idea: za reklamę na CB. Myślę, że mają dzięki nam nieźle zwiększoną sprzedaż :-)
A w TYM SKLEPIE kosztuje 62.1 zł zamiast 96 zł
Długo oczekiwana pozycja. Nareszcie :-)
Książka, którą trzeba znać, mieć i wykorzystać :-)
Przewidywany czas realizacji zamówienia: 2 - 61 dni (edusklep), pytanie czy warto jeśli ktos ma poprzednią wersję, czekam na opinie :)