-
lampa na gwarancji? bo jak nie to chyba wiem co jej dolega.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a co do knightow to swoje przerobilem na aku. paluszki 2x aaa. Niby napiecie mniejsze ale wszystko chodzi super (co prawda monitoruje ze niski poziom napiecia ale po za tym zero problemow tak z pewnoscia dzialania jak z odlegloscia). baterie w koszyczku, z koszyczka, przewody wyprowadzone a zamiast oryginalnej braterii kawalek drewnianego kolka i 2 wkrety z doczepionymi przewodami zamiast + i -. Na calosc naciagnieta waska detka od kolarzowki i nie dosc ze nawet ladnie to wyglada to prad w radiach mam za free :)
-
O ile dobrze pamiętam, to należy najpierw włączyć odbiornik, a następnie nałożyć lampę na sanki i ją włączyć.
-
ok
czy ktos posiadajacy 5dmk2 i wspomniana lampe moze mi napisa jak ustawil i w jakiej kolejnosci odpala poszczegolne elementy? :)
powaznie step by step poprosze:)
dzieki
-
Tak jak napisał MC_: włączasz odbiornik, wsuwasz WYŁĄCZONĄ lampę, włączasz lampę.
-
z ostatniej chwili:D
lampa ozyla..tzn dziala wyswietlacz moge zmieniac ustawienia ale nie blyska :D
-
-
slychac jak przetwornica laduje kondensator czy nie? bo jak nie to jest tak jak u mnie i masz PW.
-
merida :D
Maggot dokladnie tak jest jak piszesz, dziala ale nie laduje, sciagam instr w pl moze cos pisza o resecie itd :) dzieki wielkie :)
-
pewnie nic nie pisza predzej jakas instr serwisowa ale to raczej powszechna procedura. Moj elektronik - naprawia na codzien sprzet medyczny wiedzial o tym bez zastanowienia.
-
1. Włączam odbiornik.
2. Wsuwam lampę na sanki.
3. Włączam lampę.
4. Wsuwam nadajnik na body.
5. Włączam nadajnik.
6. Włączam body.
Przy czym kolejność włączania body-nadajnik nie ma znaczenia.