-
Jak dla mnie to:
1. Świetnie obrobione tylko ta poza troche taka wymuszona a i ktoś pewnie sie zaraz przyczepi do przepaleń na ręce i obciętej nogi
2. Nie umiem się ustosunkować
3. Ten kadr trochę niewygodny do oglądania (skosy zazwyczaj dodają dynamiki a tu mamy statyczną scenę)
4. Troche ostre to światło reszta już została skomentowana
5. Kadr bomba! ale mimowonie przybliżam głowę do monitora jakbym chciał trochę wyraźniej modelkę zobaczyć (takie dziwne wrażenie). Poza tym przykład uzasadnionego zdjęcia w okularach przeciwsłonecznych.
-
Dzięki za rozłożenie na czynniki pierwsze moich zdjęć.
Dodam kolejną partię:
6.
7.
8.
9.
10.
-
MmM na 10 pani jaka ladna :P ale czemu ta skora jest zielona?
-
-
Jedno Ci powiem modelki pierwsza KLASA!!!!!
-
Modelki fantastyczne, zdjęcia też bardzo dobre. Oby tak dalej.
Wg. mnie modelka na zdjęciu nr 10 ma chyba największy potencjał jednak może warto byłoby nad/z nią popracować - ma tendencję do (nie wiem jak to nazwać) "przepozowania".
-
6. Znowu jakieś dziwne kolory, nie wiem, ale mi jakoś nie pasuje do reszty.
7. Krzywo (jakieś 2-3 stopnie CCW)
8. Malowane brwi mi się nie podobają, a jako zdjęcie to przepał w górnym prawym rogu, trzeba było poszukać drzew, bo widzę, że akurat trafiłeś na koniec jakiegoś lasku.
9. Pani w czarnym do środka.
10. Najlepsze, ale nie widać jednego oka. (wyszedł prawie cyklop :P)
-
Z tym cyklopem to już trochę poleciałeś;) Po koleji:
6-złota blenda tak ociepliła twarz.
7-całkiem możliwe,że masz rację
8-brwi to już nie moja wina;)
9-no fakt;)
10-to już się wypowiedziałem:D
-
6. Przepalone
7. Laske bym postawil troszeczke bardziej w lewo, i dodal bym troche wiecej nieba i troche ziemi
8. Moze byc! Jeszczy gdyby nie ten felerny wiatr co tak niekonwencjonalnie zadmuchal...
9. Jak w/w kolega - czarna w środek, i albo tniesz nogi wyzej albo robisz calosc
10. Bez stanika bylo by lepiej. Tak sie odznacza ze pierwsze to pomyslalem ze to jakas reklama bielizny ;p
Pzdr
-
Dzięki.Resztę zdjęć wrzuciłem tutaj:
http://festyk.prv.pl
Zapraszam.