hm... szkoda że tylko dwie galerie bo całkiem fajne foty ;)
Chyba mało kto zdecydował się na pakiet 'promocyjny' po obejrzeniu własnych fot ;)
Wersja do druku
hm... szkoda że tylko dwie galerie bo całkiem fajne foty ;)
Chyba mało kto zdecydował się na pakiet 'promocyjny' po obejrzeniu własnych fot ;)
:mrgreen:Cytat:
α700 [...]
Aby móc w pełni wykorzystywać jej możliwości, potrzebna jest dobra optyka, dlatego dysponuję obecnie, lub w najbliższym czasie planuję zakup następujących obiektywów:
* Tamron SP AF17–50 mm ƒ/2,8 XR Di II LD Aspherical (IF)
* Sigma 50-150mm II ƒ/2,8 EX DC HSM
* Sigma 30mm ƒ/1,4 EX DC
* Sony 50 mm ƒ/1,4
Hehe, tez miałem wkleić podkreślony fragment. :D Później może powiedzieć parze młodej: w niedalekiej przyszłości te zdjęcia byłyby znacznie lepsze. :)
Jedno jest pewne. Im więcej tekstu na stronie fotografa ślubnego, tym gorsza oferta. :D
PS "Karty wystarczają łącznie na około 700 zdjęć w formacie RAW. Naturalnie byłoby to za mało, żeby móc zapewnić obsługę fotograficzną długiego ślubu (...)" :D
4500 zł pakiet VIP. NIeźle :-)
OO Cena 5000 złotych to chyba o jedno zero sie pomylil :) z jego klasa zdjec...
WTF?????? :/ Nie rozumiem jak mozna zrobic takie zdjecie, a tym bardziej go pokazywac na swojej stronie :/ jestem w szoku. Ogolnie zdjecia slabej jakosci. Ja moim starym Soniakiem 4.1mp zrobilbym lepsze zdjecia. Na temat cen to wole sie nie wypowiadac :/ szok szok szok!
Nie no stary, to bylo panoramowanie, ale para mloda byla pewnie na speedzie i ich niedogonil, stad ta utrata ...w sumie wszystkiego co mozliwe;-)
Masakra,zmienil bym chyba miejsce zamieszkania po pierwszym tak zrobionym (czytaj-uwalonym) weselu.
Panowie, panowie nie ma co się oburzać koleś miał dwa wesela w swojej karierze (2005 i 2007) ;)
o dwa za duzo:p
ja to na jego miejscu chodzilbym kanalami