Myśle, że najlepiej będzie nas łapać telefonicznie.
Wersja do druku
Myśle, że najlepiej będzie nas łapać telefonicznie.
Sluchajcie, w piatek proponuje telefoczne dogadanie sie co i jak.. na forum nie sposob przewidziec wszystkich mozliwosci.
Nasz wyjazd (czyli przyjazd tez) zalezy od Metusa. Ja bym mogl wyjezdzac i o 4 rano zeby wczesniej byc w Krakowie :) Najpozniej ruszymy o 10-11.. wiec na 20-21 najpozniej bedziemy, wszystko zalezy od ruchu na trasie. Tak czy siak na piwo z mila checia po 500 kilometrach wyskoczymy :)
W sobote ruszmy na poranne foty (poranne.. nie przedpoludniowe :) ) a potem sniadanko i spotkanie z reszta dojezdzajacych. Nie wiem gdzie pojdziemy.. ja nie znam tego miasta ;)
Sniadanie i obiad najlepiej skonusmowac jakims barze mlecznym - nie dosc ze tanio to jeszcze.. tanio :) A no i smacznie ;)
Ok to dzwonie do Was poznym popoludniem, tudziez wieczorem wczesnym i sie umowimy. Jakby co to pokaze Wam fajne miejsca w Krakowie;-)
Witam
Czy ktos z wybierajacych sie na zlot ma moze EF 15 f/2.8 i zechcial by go przytaszczyc do Krakowa? :)
Tomek
Postaram się urwać z pracy o 9. jeśli udałoby się wyjechac o 9 z Białegostoku to.. ok 17-18 jesteśmy w Krakowie..
Równiez uważam, że jeśli ktoś chce z "grupą pościgową" wybrać się na foty/piwo jeszcze w piątek to koniecznie dzwonić już ok 17!! Myślę, że o 17 będziemy wiedzieli już dokładnie na którą dojedziemy. Jak by co mój kom. 606 11 44 42 ;)