Jak dla mnie 4 - ma wszystko co trzeba, w moim odczuciu - chciałem dac głos na ślimaki za pomysł, ale... inni bardziejsię starali. no i nie ukrywajmy, niemal wszystkie zdjęcia są świetne, gratulacje!
Wersja do druku
Jak dla mnie 4 - ma wszystko co trzeba, w moim odczuciu - chciałem dac głos na ślimaki za pomysł, ale... inni bardziejsię starali. no i nie ukrywajmy, niemal wszystkie zdjęcia są świetne, gratulacje!
zastanawiałem sie miedzy 2, 4, 8. Wybrałem 4 jak się okazało prowadzące w wyścigu, przynajmniej narazie...
4 jest THE BEST ja widze tam 3 razy temat czasu, Rodzic -> dziecko, przesypujący się piasek i zachód słońca. POPROSTU GENIALNE !! Chyle czoła przed autorem i nie mogę się doczekać kiedy się ujawni :D
Czyli jak robimy? do finalu przechodza 3 zdjecia i miedzy nimi decydujaca rozgrywka, czy tak jak bylo planow dwa - po przemysleniach sklanial bym sie do trzech zdjec w finale, zawsze to bedzie troche ciekwiej ;-)
Ja bym się trzymał regulaminu. Zmienianie go w czasie kokursu nie jest fair IMO.Cytat:
Zamieszczone przez Jac
no ale to by byla zmiana chyba na korzysc ? czy moze na niekorzysc pozostalych dwoch ;-)Cytat:
Zamieszczone przez aptur
Popieram inicjatywę żeby do finału weszła wielka trójka, przecież o ile mnie pamięć nie myli są trzy nagrody
No to tym bardziej - popieram 3, a nawet 4 najlepsze :-) (autor ślimaków może nas w finale znów rozbawi)Cytat:
Zamieszczone przez kami74
A co do regulaminu - to już chyba był zmieniany, więc nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. W końcu to wersja BETA-testowa.
Genialność tej fotografii polega na tym że te trzy elementy nie są osobno ale tworzą razem pewną historię wokół klepsydry.Cytat:
Zamieszczone przez LFB
Rodzic przesypując piasek (klepsydra) "przekazuje" czas swojemu dziecku i odchodzi (zachód słońca, przemijanie). Dziecko dorasta (upływ czasu) "przekazuje" otrzymany wcześniej czas swojemu dziecku, zmieniając położenie ręki z dołu kadru na górę (obrót klepsydry) i w ten sposób cała historia się zapętla w czasie.
Trafne spostrzezenie. Generalnie trzy fotki (3,4,9) zasluguja na wyroznienie. Trojka jest mocna, czworka przemyslana, dziewiatka zabawna. Brawa dla autorow!Cytat:
Zamieszczone przez MMM