A gdybym sprzedawał przez to forum?
Wersja do druku
A gdybym sprzedawał przez to forum?
Tylko spytałem.
Chociaż, zupełnie teoretycznie, gdybym coś kupował na większą kasę to... też bym miał duże opory przed wysłaniem kasy ;)
Hubi78,czy możesz mi napisać,na czym polega umiejętność kupowania na Allegro?
Ostatni zostałem zrobiony we wała...przez Allegro,gość podszył się pod konto innego Allegrowicza.
masz istotny problem z wyciąganiem wniosków - skoro przekopałeś temat to zapewne wiesz kto włozył link do aukcji na której próbowano skroić na 8kzł kolegę z forum... jakbyś nie wiedział - ja :mrgreen:
gdybyś znał mój nick na allegro wiedziałbyś że nie mam problemu z zakupami w sieci - nawet najmniejszego , nie sprawdzam paczek itd itd - kupuję bez szukania "dziwnych" okazji ...intuicja zawiodła mnie tylko raz na mało istotną kwotę (ułamek wartości lustrzanki) - po zgloszeniu na Policji $$ wróciły - nie mam w zwyczaju wyrzucać w kosmos nawet 200 zł
tombas,nie miałem żadnego wrażenia taniości,cena była jak najbardziej adekwatna do sprzedawanego obiektywu.
Merde,skorzystał z konta innego Allegrowicza,czyli zabezpieczenia Allegro można między bajki włożyć
Skoro przejął kontrolę nad kontem, to własciciel powinien to zauważyć i zgłosić. Mógł także Ciebie ostrzec w obliczu tego faktu :(