W takim razie cropne je troszkę...i będzie pierwsze ślubne zdjęcie w wątku :lol:
[490]
Wersja do druku
W takim razie cropne je troszkę...i będzie pierwsze ślubne zdjęcie w wątku :lol:
[490]
490 Gdy ci bracie życie zbrzydło, strzel se trochę pod monidło
Tak też Tomku zrobię :)
[491]
Na naszej planecie śnieg pada czerniawy nawet często bardziej czarny od czarnej pasty BUWI a u Was niebieski pada? Ja bym o tym doniósł na Kontakt „coś tam” to może by do TV dali. :lol:
naprawdę kręci Cię pokazywanie ludziom takich zdjęć?
Skoro zamieszcza to znaczy, że nie robi tego za karę. A i same zdjęcia kręcą. I to nie tylko mnie jak można wywnioskować z lektury powyższych postów. Jest to jede n z ciekawszych wątków na Forum. Dlaczego? Bo tak.
Kiedyś naprawdę znikła..w latach siedemdziesiątych nocą na skutek awarii jazu na Brdyujściu ,z rzeki zrobił się strumyczek....Cytat:
rzeka, której nima
biedni wioślarze ,ciekawe czy maja łódki na płozach.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
dinderi,co Ty masz do małżonki Jacka_73 ???.Nieładnie,[no może mogłaby być trochę młodsza..ale może garnitur postarza :confused:]
Tak i nie. Na mojej planecie padający śnieg zdaje się być biały. Ale to tylko pozor. Jak już spadnie przybiera najróżniejsze barwy od łososiowego do granatowego. Najczęściej spotykany jest właśnie w odcieniach niebieskiego.
Chwila oddechu. Moje NIC w wersji dla znawców, twardzieli i wszelakiej maści smakoszy.
[495] druga strona nica