176 rewelacyjne
Wersja do druku
176 rewelacyjne
Witam,
Chcialbym tak skromnie zapytac, co jest tak rewelacyjnego w zdj. Nr 176?
Pytam powaznie.
Stylizacja? Wizaż? Światło? Kolory?
Klimat?!!
Przeglądnąłem prawie cały ten wątek i nie rozumiem....:(
Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
Rewelacyjna stylizacja modelki. Piękna mimika modelki. Jako że to forum fotograficzne to trzeba ująć profesjonalney warsztat postprocesu oraz bardzo ładne światło. Krótko mówiąc dla mnie rewelacja. Jeśli nie dostrzegasz to nic złego nie szukaj nic na siłę nie warto. Pozdrawiam
Dokładnie uwazam inaczej. W kazdym aspekcie. Stad moje poszukiwania.
Nie przekonales mnie. Ale dzieki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
https://www.facebook.com/darkbeautym...fbpage_mention kolejne zdjecie opublikowane w Dark Beauty Magazine.
Dziekuje za wszystkie wypowiedzi, lajki (ponad 7 tysiecy poki co) komentarze i wiadomosci :)
Bardzo odpowiada mi klimat Twoich portretów. Modelka mroczna, tajemnicza, ładna. Bardzo ładna całość.
Dla mnie , jak dla totalnego amatora Panas był i jest mega inspiratorem, ale rzeczywiście jego prace" lecą" coraz bardziej w sferę grafika niż fotografa a szkoda.
Jak dla mnie Panas wróc do korzeni :)
P.
Aż się włączę do dyskusji.
Mi osobiście ostatnia seria się podoba. Zgadzam się, że nie jest ona całkiem realistyczna, ale kto powiedział, że musi być? Dla mnie ostatnie zdjęcia wyglądają trochę baśniowo i to je wyróżnia.
I na pewno nie jest to droga donikąd, bo są ludzie, którym się to podoba i co ważniejsze całość jest spójna i dość charakterystyczna.
A to, że się komuś nie podoba: wszystkim i tak się nie dogodzi.