birez, no nie do końca ci przepaliłem, ja tam widzę jakiś detal w prawym dolnym rogu ;)Cytat:
Zamieszczone przez birez
ale wniosek jest prosty - forumowicze mają doskonałą koordynację :lol:
Wersja do druku
birez, no nie do końca ci przepaliłem, ja tam widzę jakiś detal w prawym dolnym rogu ;)Cytat:
Zamieszczone przez birez
ale wniosek jest prosty - forumowicze mają doskonałą koordynację :lol:
kurczę, calliactis, możesz zrobić resize, bo mi się strona zupełnie rozjeżdża...
Kurcze, Mariusz to ma posturę jak Schwarzenegger :shock:Cytat:
Zamieszczone przez birez
To jest niemożliwe :shock: 24h tu nie zajrzałem i jaka lektura!!!
Na razie nie mam jak wrzucic fotek ale może dziś je odpowiednio zmniejsze i coś udostępnie.
Co prawda bez statywu ze zdjęć nocnych jakiś odsetek zdjęć wyladował w koszu, ale i tak nie zostało ich tak mało.
Oczywiście najlepsze okazały się te z rannego focenia :lol:
Kubaman: dla Ciebie specjalnie wrzuce foty z 13xx mm-trowego potworka ;)
Ciekawe co byś powiedział jakby zostało zrobione nikczemne zdjęcie moje i canis_lupus (bez urazy oczywiście ;))Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
A tak wogóle to chyba ten szeroki 17-40 coś powiększa na brzegach :mrgreen: :mrgreen:
ojojoj.....
zlot sie raptem skonczyl, a tu juz tyle niusow!
od siebie dodam, ze bylo bardzo dobrze, a to za sprawa doborowego towarzystwa.
pozdrawiam i niedlugo cos wrzuce, jak sie opedze od aktualnych obowiazkow....
oniemialem... poslijcie to raczej jako konia trojanskiego na forum firmy N. dla mnie to jest unglaublich, tak jak Kubaman wyliczal, wszystko przeciw temu zeby zrobic ostre zdjecie, ba zeby wogole cos bylo na nim widac... ale jednak duet Venio - statyw, mxdanish - system AF zadzialal idealnie :)
oj jaka cisza nastała. A przeciez jeszcze tyle osob ze zlotu nie pokazało co nafociło :)
fajnie ;) wszyscy miejscowi oraz z Warszawki i z bIALEGO czekaj niecierpliwie ;)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza