bardzo podobaja mi sie kolorki, ladnie to wszystko współgra, tło, makijaż, fajnie dobrane GO... kolega z pracy poweidział, ze na 219 wygląda jakby dostała dwa proste (trenuje boks, moze dlatego takie skojarzenie :>)
Wersja do druku
bardzo podobaja mi sie kolorki, ladnie to wszystko współgra, tło, makijaż, fajnie dobrane GO... kolega z pracy poweidział, ze na 219 wygląda jakby dostała dwa proste (trenuje boks, moze dlatego takie skojarzenie :>)
Makijaż do bani.
218. Ucho konia wygląda jak odsłonięte ciało modelki.
Na 219 buty poza GO, w przeciwieństwie do (rzekomego :D) tła. No i nogi wychodzą nie wiadomo skąd.
219 bym sobie podarował, reszta pod względem kadrów, póz i tła jest ok. Te róże na polikach powinny być różami na polikach, a nie czerwieniami na całych bokach twarzy (aż do oka). Oczywiście okiem nawet-nie-fotografa (nie znam się na makijażu).
Mi sie osobiscie podoba foty z A. :) aaaa fajna miejscowka nadaje klimatu... :D
Pozdrawiam :D
Gdyby było umiejscowione (przez kadrującego) gdzie indziej - nie byłoby problemu. Składam reklamację do fotografa i wiem co robię, nie potrzebuję porad. Przynajmniej od ciebie.
Zazwyczaj o detalach pamiętam , mam je na uwadze, ale czasem schodzą na dalszy plan z róznych powódów i po prostu nie jestem w stanie tego wyłapać.
Tak czy owak mi w tym wypadku taka bzdurka nie przeszkadza.
Przyjąłem, bez odbioru.
Czekam na następne foty.
Niekoniecznie, choć jak na mój gust za bardzo i w niewłaściwych miejscach się świeci.
Zależy od pomysłu. Akurat do wesołego miasteczka taki makijaż w kierunku clownowego nawet dość pasuje, o ile był zamierzony...Cytat:
Te róże na polikach powinny być różami na polikach, a nie czerwieniami na całych bokach twarzy (aż do oka). Oczywiście okiem nawet-nie-fotografa (nie znam się na makijażu).