A gdzie napisałem, że ja wyprawiałem? Podałem ci tylko odpowiedź (wydaje mi się, że trafną) na postawione przez ciebie pytanie z najodpowiedniejszego IMO, w tym wypadku tekstu, czyli biblii.
Wersja do druku
Przeciez to co Ty wyciagnales z mojej odpowiedzi do tego fragmentu dyskusji bylo zartem, przeczytaj cala riposte na ten cytat, ta 2 czesc jest powazna i wlasciwa;)
To w takim razie jak Ty rozumiesz ten cytat? Bo przeciez doslowne tlumaczenie jest bez sensu.
No jak je przytaczasz to czego sie spodziewasz:D Dla mnie on oznacza ze masz skladac ofiare sam z siebie, nie patrzac na swoje osobiste zyski, napisales ze to jest nie na temat no to sie pytam jak Ty odbierasz to przeslanie:mrgreen:
Donald właśnie mówi że chce bezzwłocznych wyborów :) szkoda tylko że niby każdy chce wyborów, ale ich pewnie nie będzie ...
Donald pie*, za przeproszeniem
PO, LSD i te partie z promilowym poparciem Romana i Leppera chca odwlec wybory, zeby PiS zdarzyl wycyckac sie z kasy na kampanie (ktora juz uruchomil) i wykrwawic medialnie.
Jarek sobie wymyslil, ze rozwiaze parlament poki mu duzo nie spada, wladuje kase w reklamy wyborcze i uwali teraz jakas afera Donalda. sek w tym, ze PO go chyba przejrzalo i zamiast grac jego kartami rozdalo wlasne.
a tymczasem na reke PO jest ssanie afery Kaczmarka (ktora pograza PiS) jak dojnej krowy i sad nad PiS-em jeszcze w tej kadencji. plus uwalenie Ziobry, ktory (bog raczy wiedziec dlaczego) cieszy sie sympatia spoleczenstwa. wyciagniecie na wierz brudow teraz daje PO latwiejsze zwyciestwo.
a ze poza zatwardzialymi poslami PiS-u wszyscy w parlamencie maja serdecznie dosc Jaroslawa, to takie przeciaganie moze sie udac. szkoda kraju, ale jesli nie ma innego sposobu na odgonienie swin od chlewu... :(
a moim zdaniem PIS ma realna szanse wygrania tych wyborow..
bo kilkaset tys szabel jakie ma ojciec dyrektor jest jak armia pruska... kaze im glosowac na PIS i pojda na wyboru i zaglosuja na PIS a wyborcy PO to przewaznie ludzie mlodzi ktorzy wybory maja w glebokim powazaniu wiec przy tej frekwencji jaka jest w PL mochery dzieki swojej karnosci moga znow wyniesc Jarka na fotel premiera... i niestety jest to prawdopodobne