Na stronie promocji (anglojęzycznej/niemieckojęzycznej) był opis co i jak należy wysłać w przypadku "zestawów".
Wersja do druku
Witajcie. 30 maja wysłałem wymagane formularze, kody kreskowe i kopie paragonu na podany w promocji Canona adres w Irlandii w celu uzyskania zwrotu części zapłaty (310 zł) za 400D + Kit. Jak dotąd żadnych informacji o kasie nie wspomnę. Czy ktoś ma podobne doświadczenie albo potrafi mi jakoś pomóc...zo zrobić teraz...bardzo prosze o wszelkie sugestie i z góry dziekuję.
Pozdrawiam
sebastian
Jest już jeden wątek na ten temat:
cashback
Witam,
Czy ktos juz dostał zwrot tego Cashbacka na konto, jak długo czekał ?, czy monitował...ja czekam ponad miesiac i nic narazie...podzielcie sie spostrzeżeniami !!
dzieki
Witam,
mam problem, dostalem maila na temat zwrotu o tresci: "We have wire transferred the cashback of 0 to the bank details you submitted on your claim form. The cashback was returned to us due to insufficient bank account information.
Please provide [IBAN number, bank name and bank city] to the following:
EOS 20th Anniversary Cash Back Promotion
PO Box TP34 Dept 84338
Tipperary
Ireland"
wiec wyslalem zapytanie do mbanku co mam dokladnie podac, co to ten iban itd (czekam na odpowiedz), gdy juz ja dosatne w jakiej formie mam to wyslac do canona?? po ra zkolejny caly formularz, czy tylko te dane. czy jak? pomocy