Nie powiem na które zagłosowałem, ale generalnie wszystkie zdjęcia trzymają już wysoki poziom (może z małymi wyjątkami). Gratuluje autorom naprawde ciekawe podejście do tematu.
Wersja do druku
Nie powiem na które zagłosowałem, ale generalnie wszystkie zdjęcia trzymają już wysoki poziom (może z małymi wyjątkami). Gratuluje autorom naprawde ciekawe podejście do tematu.
zdjecie nr 2 to moj faworyt, naprawde super fotka! gratuluje autorowi! najbardziej jednak cieszy mnie fakt ze obylo sie bez fotek z serii:kartka papieru i napis "czas" he he
Wyrazy szacunku dla uczestników. Ogólnie fotki wymiatają. Faktycznie, pierwszy etap pozwolil na wyodrebnienie najlepszych.
Do mnie przemawia czwórka.
Dłonie ... "ulatująca chwila" ... i kolejne chwytające każdą taką chwilę.
Jak dla mnie wybitne!!!!!!!!!!
Życzę jego autorowi zwycięstwa.
Eetam, dorba sportowa reporterka ;-)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Urbanowicz
Jeszcze gdyby tak zrobić dobre panoramowanie rodem z Muflonowych samolotów ... hihi, to by była rewelka.
Aha, zagłosowałem na klepsydrę. Pod względem emocjonalnym 3) i 4) równo kopią, a że to drugie jednak pozytywnie - (autorze) masz mój głos.
pzdr.
Ja jestem rowniez za nagroda pocieszenia dla slimakow :-D Ale jeszcze co do trojki... w sumie o tym nie pomyslalem, gdy Jac konsultowal temat - a to bylo w sumie do przewidzenia, ze ktos cos takiego zrobi. Nic oczywiscie nie ujmujac samemu zdjeciu ktore jest swietne :!: ale to troche jak focenie samolotow ;-) - praktycznie gotowiec na wygranie konkursu p.t. "czas" ;-)
cos mi sie zdaje, ze turniej nieco odbiegl od regulaminu
wychodzi na to, że każdy z dopuszczonych do drugiego etapu przejdzie do trzeciego :)Cytat:
3. W drugim etapie zasady będą identyczne, również dwa zdjęcia z każdej grupy przechodzą dalej
4. Trzeci etap to juz bezpośrednie zmagania w jednej grupie i wyłonienie dwójki finalistów (w przypadku remisu może być więcej finalistów)
5. Czwarty etap to wielki finał chwała i sława dla zwycięzcy.. (remisów się nie przewiduje , gdyby jednak się zdarzył to będzie jakaś szybka dogrywka na inny nowy temat)
moze w takim razie zmienic regulamin tak, że wchodzą 4 foty z grupy. (nie trzeba bedzie fundować nagrody pocieszenia dla 9. na którą oddałem swój głos ;p )
a.
odbiegl ale o tym juz informowalem 12.06 w TYM watku, jeszcze zanim byly w nim wyniki ;-)Cytat:
Zamieszczone przez cood
a co do przejscia 4 zdjec do finalu tez mozemy tak zrobic ;-)
Ja jestem za, ewentualnie zrobić finał i dodatkowo battle o 3 miejsce na inny temat.Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Ja na szachy głosowałem. Ślimaki rzeczywiście fajne :)