no fajnie:d
mialem okazje jako pasezer jezdzic
145km robi swoje
kiedys licze ze jeszcze (moze juz jako kierowca) pojezdze st 225km focusem
Wersja do druku
Kiedyś to nie opuszczałem żadnego rajdu, zreszta z racji prowadzenia vortalu o rajdach. Teraz już czasem po prostu mi się nie chce i wysyłam innych, ale postaram się być na Śnieżce. Czas pokaże czy nic nie wypadnie.
A co do Imprezy, to jest po prostu boska. Nie mówie już nawet o niespełna trzystu konnej wersji STI, jak do której wsiadłem to miałem rogala od ucha do ucha;)
Chrysler 300C Touring Diesel
Citroen C4 VTR+ Custom
Oba z kierownica po zlej stronie :)
Jak wpadniesz na śniezke to daj cynk to sie spykniemy może jakoś.Cytat:
Kiedyś to nie opuszczałem żadnego rajdu, zreszta z racji prowadzenia vortalu o rajdach. Teraz już czasem po prostu mi się nie chce i wysyłam innych, ale postaram się być na Śnieżce. Czas pokaże czy nic nie wypadnie.
No wiadomo nie am to jak 4x4 ale szczerze bardziej mi sie podoba lancer ale impreza tez nie pogradze. Tylko co oni zrobili z nowa impreza...
oo i tutaj Cie "toras" nawet przywiało :) witam :D
eee seryjne Sti to jest nic od kąd znajomy przywiozł z usa STI 2,5 zrobione na 360 koni. mialem okazje nawet poupalać go na torze w kielcach. ale to nic bo juz płynie ze stanów evo 9 mr 400 KM :D
Z całegpo serca ci zycze abyś tym tez pofruwał:) Nie wiem czy oglądakliscie w tvn turbo sparing i był lacer evo 9 gt 360. Adam kornacki mówił że ta wersja auta kompletnie nie nadaje sie do jazdy na codzień. Do jazdy okazyjnej albo na tor to super ale żeby pojechac na wakcje albo do przedszkola z dzieckiem to trzba być twadym nie mówie że nie wykonalne ale...Cytat:
ale to nic bo juz płynie ze stanów evo 9 mr 400 KM
Aha w/w Adam Mówi że jechał do niemiec lancerem 200km/h to co 200km na staje zjezdzali zatankować. Nieźle musi palić
To przed samą Śnieżką się okaże czy akurat nic nie będzie mi kolidować, ale w końcu bym się wybrał;)
Niestety nowa impreza to mała masakra, choć na żywo jeszcze ze strasznym bólem jakoś można przełknąć ślinę (gdy się siedzi za kierownicą;)). Miśki będą teraz piękniejsze na pewno. A czterołapa nic nie zastąpi, choć tylny napęd też daje dużo frajdy.
Ano przywiało haha;) Witaj również tutaj;) Ja STI jeździłęm zwykła niespełna 300 konną, za to to stare GT miało 250km i piekielnie dobrze się prowadziło w każdych warunkach.
No to zazdroszcze. Z chęcią bym się podpiął pod testy 400konnego evo ;)
Alfa Romeo 156 1.8 TS
Daewoo Lanos
Ford Mondeo Kombi 2TDCI
nie ma jak golf II 1.6TD :-) z 1986r :-) już niejedna "benzyna" została w tyle...