To jest plener w weekend 6-7 luty jakiś??Bo się zgubiłem. Wyprowadził bym aparat na spacer:)
Wersja do druku
To jest plener w weekend 6-7 luty jakiś??Bo się zgubiłem. Wyprowadził bym aparat na spacer:)
Mozesz rozwinac te mysl??? Bo ja nie wiem w czym masz problem. Kilka nowych osob wykazalo chec dolaczenia, m.in Wacek, i chyba nie dalismy mu zadnych powodow do stwierdzenia ze jestesmy jak to nazwales "zamkniete srodowisko" a wrecz przeciwnie .. No chyba ze zaproszenia imienne?
Masz ochote to dostosuj sie do godziny i daty ustalonej wiekszoscia glosow i przyjdz.
Toż to ja się pytam o ten czas, kiedy dokładnie i gdzie??Czy już ustalone??
na razie padla propozycja do Lanckorony w weekend.. mnie jest dzien obojetny ale wiem ze sa osoby uzaleznione kilkoma czynnikami wiec musza sie wypowiedziec i sprawdzimy..
Moze po prostu dopisujcie sie do listy i zobaczymy
Lanckorona :
1. Jablam - mi pasuje sobota i niedziela (dostosuje sie)
Lanckorona:
1. Jablam - mi pasuje sobota i niedziela (dostosuje sie)
2. nessuno - jak wyżej ;)
Lanckorona:
1. Jablam - pasuje mi sobota i niedziela (dostosuje sie)
2. nessuno - jak wyżej
3. Robert Dy - jak wyżej
Lanckorona:
2. nessuno - jak wyżej
3. Robert Dy - jak wyżej
4. dormik - jak wyżej
Lanckorona:
2. nessuno - jak wyżej
3. Robert Dy - jak wyżej
4. dormik - jak wyżej
5. Lukaasz - jak wyżej
Dooobra, bede sledzic watek :P i sie zjawie
Lanckorona:
2. nessuno - jak wyżej
3. Robert Dy - jak wyżej
4. dormik - jak wyżej
5. Lukaasz - jak wyżej
6. Piezak - jak wyżej
Z mojej strony było pytanie, z Waszej odpowiedź no i poszło :)
Plener w Pieskowej Skale i w Ojcowie bardzo udany, a stwierdzenie o "zamkniętym środowisku" jest chyba nie na miejscu. Przynajmniej ja tego nie odczułem. Ale może nieczuły jestem? albo gruboskórny czy jakitam?
A co do Lanckorony, to już wypowiedziałem się powyżej, ale jeżeli wyjazd będzie aktualny w niedzielę, to kto wie, czy nie zrobię "rypleja".
Pozdrawiam!
Lanckorona:
2. nessuno - jak wyżej
3. Robert Dy - jak wyżej
4. dormik - jak wyżej
5. Lukaasz - jak wyżej
6. Piezak - jak wyżej
7. PawelB, raczej sobota, ale niedziela też może wchodzić w grę.
Qrcze ja w ten weekend znowu nie mogę. Może następnym razem.
Fajnie Liquid, że wróciłeś :-)
Fajnie gonzo że wróciłeś. Zjechałeś do KRK juz na stałe?
Co do pleneru to dam jeszcze znać.
Gonzo :) jeee kiedy jakis plener? Bo jest jakas debata ale nie moge sie wstrzelic o czym mowa
Ja niestety w ten tydzień i następny odpadam. Sesja... Trzymam kciuki za pogodę!
Wróciłem już na stałe, mam nadzieję, do Krakowa. Postaram się do Was dołączyć następnym razem :-)
to walimy w plener :) a co byscie powiedzieli gdyby sprobowac zorganizowac nocne focenie w muzeum lotnictwa?:)
gregory cos mowil o foceniu lokomotywowni na Biezanowie ale cos ucichlo.. Liquidsound.. moze takie glupie pytanie, ale czemu w nocy?
a propo muzeum to ja działałem w czasie kiedyś nocy muzeów.Ludzie nie przeszkadzali jakoś bardzo bardzo.
http://foto.recenzja.pl/Forum-album_...id-105960.html
http://foto.recenzja.pl/Forum-album_...id-106055.html
coś ostatnio nie mogę się wpasować terminowo...
ten weekend znów odpada najpewniej...
Mi się pomysł z muzeum podoba.
Jablam, albo Panie Kleksie, bo majac mocna latarke mozna zrobic na prawde fajne rzeczy malujac swiatlem po samolocie :)
samolotow duzo, wiec mysle, ze wszyscy by sie jakos rozeszli i nikt nikomu nie przeszkadzal. A moze wycieczka do skansenu lokomotyw w Chabowce? to tylko 60km od Krakowa? Piekne ciuffffy sa, a moze i bym zalatwil znizke :)
Lanckorona:
2. nessuno - jak wyżej
3. Robert Dy - jak wyżej
4. dormik - jak wyżej
5. Lukaasz - jak wyżej
6. Piezak - jak wyżej
7. PawelB, raczej sobota, ale niedziela też może wchodzić w grę.
8. Elisabeth (sobota lub niedz, dostosuję się)
pogoda na weekend:
http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=Krak%F3w
http://polish.wunderground.com/cgi-b...kday=Niedziela
http://polish.wunderground.com/cgi-b...weekday=Sobota
przyszłościowo jestem za wybraniem się do Skansenu Taboru Kolejowego w Chabówce, poza tym zaraz za Chabówką jest góra Piątkowa (przed wsią Rdzawka), z której rozciągają się piękne widoki :-D
Robicie jakeis spoty w tygodniu? Ja w weekendy srednio moge.
ja tez chciec do lanckorony bardziej mi pasuje niedziela co do chabowki to mozna by zrobic tam zlot weekednowy w skansenie mozna tanio wynając noclegi polecam :-D
a co do lokomtywowni to aktualne tylko chcem tak to zoragnizowac zeby przyjechal Taurus to jest najnowszy nabytek Intercity oczywiscie dam wczesniej znac
hmmm.. Mnie by pasowała niedziela bardziej. Bardzo chętnie się wybiorę
Ja także chętnie, weekend mam póki co wolny.
I ja też.
Ja też chętnie dołączę.
:D
to teraz tylko trzeba dzień ustalić i godzinę
...jak na razie prognozy pogody są lepsze na sobotę, w niedzielę może padać śnieg...
Proponuję poczekać jeszcze do jutra i wybrać dzień z lepszą prognozą.
Sądzę że dobrym miejscem na zbiórkę będzie stacja BP obok Solvay Park przy ul. Zakopiańskiej.
Hej, dawno mnie z Wami nie było,
jakby ustalić wieczorny termin to bym się pisał
bo w soboty prawie zawsze pracuję- czasami tylko kilka godzin a czasami cały dzionek,
w ten weekend akurat wieczorem bym mógł ? (piwko, klimatyczna knajpka, nocne klimaty ????????)
Ja odpadam w ten weekend bo pracuje, ale jakbys mieli czas w tygodniu to chetnie. Kurde niech bedzie juz wiosna...brakuje mi sloneczka o 18
Orientujecie się jak tam jest z dojazdem? Ewentualnie ktoś by miał miejsce w samochodzie? Oczywiście na paliwo bym się złożył.
O której chcecie wstępnie jechać? Mi też bardziej pasuje Niedziela, w Sobotę o 15 w GK jest organizowany FlashMob i chciałbym coś popstrykać, może ktoś chętny jest na to przy okazji? :) Coś na wzór tego: http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo. Jak było by więcej chętnych to może by połączyć plener z tym? :)
Lukaasz miejsce w samochodzie by się znalazło ;)
Co do terminu to u mnie tez raczej niedziela.
Ja na niedzielę sie poszę
No to zróbmy wyjazd w niedzielę.
Stacja BP obok Solvay Park przy ul. Zakopiańskiej, godzina 9, czy wcześniej?
też mi pasuje Niedziela i rownież mam miejsce w aucie :) miejsce i godzina spotkania 9 - dla mnie super!
Wygląda na to, że na niedzielę odpadam. Sprawy rodzinne.
to na pewno niedziela? bo chciałabym wcześniej wiedzieć... :)
Tak, ta sama. Może faktycznie trochę wcześniej o 8:30?
Hmm, a jaki jest temat przewodni tego niedzielnego wypadu? Jestem tu nowy. Od pewnego czasu bywam w Krakowie prowadząc współpracę naukową na UJ. Jak wyglądają takie spotkania? Czy można do Was dołączyć? Rozumiem, że transport wyłącznie samochodowy i tu pojawia się problem, ponieważ nie mam nawet roweru :P
Tematem przewodnim jest zima w Lanckoronie, a miejsc w samochodach pod dostatkiem. Zapraszamy.
witam bede jade z wami bede samochodem tylko napiszcie czy moge zabrac koleżanke :?
Przecież wszyscy są mile widziani ;-)
(a bierzesz ją do Warszawy? ;D)
Tym razem nie wybiorę się z Wami, ale w przyszłości bardzo chętnie. Życzę pogody, tematów i fajnych fot. Pozdro!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Aha, jeszcze jedno: gregory pamiętasz? wygrałem pifko! Zrealizujemy następnym razem ;)