nawet kamery profi nie dają z tym rady a co dopiero aparaty fotograficzne 8-)
Wersja do druku
mam pytanie czy w swoich 650 aktualizowaliście oprogramowanie ? Pytam bo szukam i nie moge znaleść oraz mam pytanie czym zabezpieczyliście wyświetlacz co polecacie
zaszkodzic nie zaszkodzi a jak coś jest bardziej zadbane to łatwiej w odsprzedaży
przed chwilą znalazlem soft 1.2.0 ale go nie zainstaluje bo z tego co czytam to zawiera błąd - podają jakies poprawki ale za słabo znam angielski
z tego co rozumiem to poprawia współprace szczegolnie z obiektywem 40 2.8 oraz kilka innych funkcji
ten sam argument słyszę od zwolenników obklejania np.smartfonów ale w mioch oczach jest on po prostu żenujący, szczególnie w odniesieniu do 650d, posiadającego 'chowany' ekranik, w ogóle dla mnie to jest jakiś chory i poroniony pomysł oblkejanie cokolwiek!!! równie dobrze mozna byłoby nie zdejmować folii z karoserii i pokrowców z siedzeń nowego auta aby lepiej do odsprzedać 8-)....... co do softu na canon-europe nie ma żadnego nowego firmware do 650d
bez przesady wiadomo folia na siedzeniach a na ekranie to sa inne sprawy dodatkowo nie ochroni przed uderzeniem ale ja jestem leniwy i nie chce mi się wykręcać wyświetlacza i zostawiam go wykrecony a dodatkowo są folie które zwiększaja widocznośc ekranu przy ostrym świetle dodatkowo paluchy sa mniej widoczne
a ten soft to fakt to jest tylko do biektywu teraz sie zagłębiłem
Przepraszam, że ciągnę ten off-topic, ale patrzenie bądź niepatrzenie na klawiaturę nie ma nic wspólnego z przestrzeganiem najprostszych zasad gramatyki, interpunkcji bądź używaniem polskich znaków.
Napisane bez patrzenia na klawiaturę z domku dla ptaków.
Witam ponownie. Mam pytanie dotyczace 650d. Czy da się na stałe włączyc wyświetlane informacje w małym wizjerze?. Przeczytalem całą instrukcje ale nic nie znalazlem. W menu też specjalnie nic nie widać.