Canon EOS 5D Mark II 21MP z obiektywem Sprzedam - Kamery Video, Aparaty Fotograficzne, Cyfrówki - Gumtree Mazowieckie / Warszawa
To ciekawe, zwłaszcza gramatyka...
"Jestem sprzedaży to, bo potrzebuje pieniędzy."
Wersja do druku
Canon EOS 5D Mark II 21MP z obiektywem Sprzedam - Kamery Video, Aparaty Fotograficzne, Cyfrówki - Gumtree Mazowieckie / Warszawa
To ciekawe, zwłaszcza gramatyka...
"Jestem sprzedaży to, bo potrzebuje pieniędzy."
W pierwszym lepszym lombardzie dostały za to znacznie więcej... Jak potrzebuje kasy to po prostu mógłby już tego nie odbierać. Ponadto zdjęcia z innego ogłoszenia chyba mówią same za siebie...
Najpewniej kradziony....lepiej omijać szerokim łukiem. Ciekawe czy koleś podałby numer seryjny czy może numer przypadkowo jest starty :/. Ehhhh...o mało kiedyś naciąłem się na podobną "okazję".
uzywane 70-200/2.8 IS można wyrawć za 4.5tys (przy dobrych wiatrach nawet ciut taniej)
prowadziełm w tej aukcji Mega szerokość SIGMA 14mm 2.8 EX Asph. HSM !!! (2629481103) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jeszcze na godzine przed jej zakończeniem, a potem pewnie na skutek nieszczęsliwego wypadku:twisted: obiektyw uległ uszkodzeniu, dodam, że sprzedawcą jest nasz "kolega" z forum a ogłoszenie o sprzedaży jest na forumowej giełdzie http://www.canon-board.info/sprzedam...4-2-8-a-86063/ ech... życie...
tombas
"prowadziełm w tej aukcji Mega szerokość SIGMA 14mm 2.8 EX Asph. HSM !!! (2629481103) - Allegro.pl - .................dodam, że sprzedawcą jest nasz "kolega" z forum a ogłoszenie o sprzedaży jest na forumowej giełdzie http://www.canon-board.info/sprzedam...4-2-8-a-86063/ ech... życie... "
O ile dobrze pamiętam , ogłoszenia umieszczane na alledrogo nie mogą być dublowane w innych mediach i są usuwane z allegro . Tak więc ogłoszenie na CB i alledrogo w tym samym czasie jest niezgodne z regulaminem allegro . Czy się mylę ?.
tombas - Masz rację , życie - po prostu dogadali się poza aukcją . Może nawet przez CB . Pozdr.