No i nie sprostałem :|
[479]
Wersja do druku
No i nie sprostałem :|
[479]
no fakt nie sprostałeś i pewnie by Ci się udało sprostać ostatnim zdjęciem gdybyś pozbył się z niego tego krzywego atryzmu bo nam kościół runie, ale wiem jak możesz sprostać - potrzebne na szybko foto widoku z Rybiego Rynku na Marchlewskiego i pocztę (oczywiście do obglądnięcia w Twojej Galerii) jak zapodasz to możesz nazyawć się specem od zaspakajania kobiecych zachcianek ;-)
Bydgoszcz - budynek Poczty
[480]
[481]
[482] to jest z Rybiego Rynku :)
[483] nie z Rybiego, ale w całej okazałości
miodzio - chodziło mi właśnie o budynek za pocztą i jest 481
a fotki bardzo przyjemne takie lubię, czekam na więcej miejskich
Nie trzeba było tak od razu mówić (pisać) :p
[484] Budynek wzniesiony na planie prostokąta, w konstrukcji szachulcowej, z nietynkowanymi wypełnieniami ceglanymi. Dwupiętrowy, z dwukondygnacyjnym poddaszem, nakryty dachem dwuspadowym z wystawkami. Na osi ściany szczytowej wschodniej, na wszystkich kondygnacjach zachowane są dwuskrzydłowe wrota. Wnętrze parteru jest ukształtowane przez dwa rzędy słupów
[485]
[486]
tak ale wówczas Dałbyś tylko ten domek o który prosiłam a tak to załapałam się na kilka fajnych zdjątek i głównie chodziło mi o widok na budynek z Rybiego Rynku
Bardzo fajny kataryniarz.
Być może Cię zaskoczę, ale nie każdemu biały miś kojarzy się z weselną chałturką :arrow: http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...LYMIS/94442436
[487] średni biały domek
[488] troszkę większy biały domek
[489] niebiały domek :mrgreen:
no no a jakie piękne monidło pomiędzy oknami na ostatnim foto