Odp: moja opinia o lider 24
Artnowak byłam w galerii szukałam punktu , sklepu informacji. Z tego co mi powiedziano to nikt nic nie wie, nic nie słyszał ,a żeby wynająć lokal w galerii trzeba mieć masę pozwoleń, lecz z tego co się zorientowałam nikt nie wie aby taki sklep miał się tam pojawić, bo nie mają wolnych lokali i " nie zanosi się na to aby coś miało się zwolnić". Lecz miła Pani powiedziała też ,że bardzo chętnie popyta prezesów co i jak u nich piszczy , i że bardzo prawdopodobne aby ktoś się pod nich "podbijał" :DDD Może to i lepiej ,że nie dałeś się wciągnąć :)
Nie wiem jak to działa ale sklep Lider24 od ponad 10 miesiecy nie oddał mi pieniedzy za niezrealizowane zlecenie. Oszuści i nic więcej.
jak tam u Lidera sytuacja? Dzieje się cos?
Kto będzie na rozprawie we wtorek w Gdańsku?
dajcie znać co i jak u Pani Karolinki
Jak czytam ten wątek to zastanawiałem się co ludźmi kieruje że decydują się na zakupy w tym lub podobnym sklepie. No dosłownie drugi Amber Gold!
Przecież jak cena jest niska to można się domyślić że sprzęt nie z Polski, instrukcja na płycie i takie tam. Ale jak sprzęt jest bardzo tani, robi się przedpłatę i czeka 2 tygodnie to już brak wytłumaczenia na fakt złożenia zamówienia i zrobienia przelewu. NIC NIE MA ZA DARMO!
Akurat instrukcja od takiego sprzętu może być na płycie i wszystko jest zgodne z obowiązującymi przepisami.
witam
proszę o info z rozprawy
pozdr arek
z rozprawy wynika że Pani Karolina pooddawała po 200-300zł długu i ma wszystko w d.. ponieważ wykazała dobre chęci i spłaciła tyle ile mogła. A tak poza tym dalej prowadzi działalność i cieszy się wolnością. Przelewy są robione z konta Pana Pawła M. ktory to nie jest wlascicielem firmy i sąd nie może go ruszyć. Także Pani K. jest biedna i nic nie ma a Pan P. dostaje kase na swoje konto bo takie jest podawane do przelewów. Tak czy siak - kasa nie do odzyskania w najbliższych latach ale ja będe odnawiał wyrok i nękał Panią K. cale życie.
Co to znaczy "odnawiał wyrok"?
Co do reszty - a nie mówiłem?