Mi się druga wersja bardziej podoba.B&W też według mnie wygląda lepiej niż kolor:D Może to ja jakiś pokręcony jestem;) Pokazałbym jeszcze z 2,ale się waham:D
Wersja do druku
Mi się druga wersja bardziej podoba.B&W też według mnie wygląda lepiej niż kolor:D Może to ja jakiś pokręcony jestem;) Pokazałbym jeszcze z 2,ale się waham:D
Kurtka na drugiej wersji lepsza, ale pojawily sie cienie pod oczami ktore wszystko psuja:) Ogolnie fajny portret:p
PS. Nie wahaj sie tylko pokaz:P
wolę 1 wersję.. twarz na drugiej taka jakby nie wiem.. i w dodatku to cos pod lewym okiem..
Dzięki za tyle komentarzy.Wychodzi na to,że jak próbuję coś poprawić to wychodzi gorzej:) Czyli nie będę za dużo tykać zdjęć.
Daje kolejne.Ciekawe jak to zostanie przyjęte.Ogólnie Madzia niesamowicie nie lubi jak się jej robi zdjęcia,więc wszystko trzeba robić z zaskoczenia lub zamaskowania;)
Ta winieta to ni wtą ni we wtą. Albo zdjąć całkiem, albo nałożyć potężniejszą. No i jak zawsze, nikonowe WB się nie popisało : za dużo zieleni na twarzy.
Reszta genialna, szacun i rispekt za to foto.
(no może się jeszcze do 2 rzeczy przyczepię : czapka (ciachnięta) i oczy (wiem, jak nieśmiała, to nie dało rady namówić, ale doczepić się trzeba :P))
nie kazde zdjecie musi byc oczy-aparat..
fotka bardzo fajna, fakt, na twarzy za duzo zieleni, ale sam napisałes że warunki do focenia nie były sprzyjające ;)
a poza ty to fajna łąka, ot co
Zgadzam się z gunią, że nie każde zdjęcie musi być wzrok skierowany w obiektyw;) Ale mnie za to też krytykuję;) To takie forumowe;)
Co do zdjęcia, to przeszkadza trochę pasek po lewej stronie i... nie wiem, ale mi kolor - ja już widzę to zdjęcie w b&w:D
Pzdr!
PS. Widzę, że 17-19 latkowie opanowali forum;)
Nawet nie próbowałem podjąć się wystemplowania tego paska po lewej.Za trudna misja dla mnie;) Dopóki nie napisaliście,że twarz jest zielonkawa to nie widziałem tego.A teraz już mnie to razi.Będę musiał jeszcze raz NEFa wywołać.
Nie chciałem zmieniać tego zdjęcia na BW bo zaraz by ktoś napisał,że słaba konwersja.A tak to muszę tylko zmienić balans bieli(a to prostsze;)).Poza tym ta łączka była tak kolorowa,że żal by mi było przekształcać ją na szarości.
Dzięki wielkie za zainteresowanie.Może później wrzucę jeszcze jedno.
Pozdrawiam.
EDIT:Micles-to był pasek od torebki;)
Dodam jeszcze,że po długiej walce z obrabiarkami RAWów,przeglądarkami zdjęć itp. doszedłem do wniosku,że kolory mi się psują przez robienie zdjęć w Adobe RGB.Ale już znalazłem rozwiązanie tego problemu;)
Dodaję też ostatnie zdjęcie Madzi.Nie mam więcej nic ciekawego;)