U mnie jest ciągle 999 możę jest to związane z tym, żę zdjęć na razie jest nieweile, może jak zrobię więcej zdjęć i bardziej zapełnie kartę będzie wskazywało poprawnie
Wersja do druku
U mnie jest ciągle 999 możę jest to związane z tym, żę zdjęć na razie jest nieweile, może jak zrobię więcej zdjęć i bardziej zapełnie kartę będzie wskazywało poprawnie
A jaką masz kartę? 4GB?
darpla a sprawdz w jakiej jakosci/wielkosci robisz te zdjecia? U mnie tyle pokazuje jak na S przelacze :roll: (na 1GB).
Zgadza się. U mnie jest to samo. Jak na `Small` wykonuję zdjecia to właśnie wtedy jest ciągle 999. Karte mam Kingstona 1GB.
masz karte 1GB i robsz fotki w najmniejszym rozmiarze? gratuluje ;)Cytat:
Zamieszczone przez darpla
A ile ci pokazuje jak przelaczysz na RAW? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez darpla
[quote="darpla"]Wgrałęm sofcik wasiaware. I rzeczywiscie język wyboru to tylko angielski, mirror lock up działa prawidłowo, iso 3200 strasznie szumi, AI servo nie działa i na wyświtlaczu funkcyjnym ciągle skazuje ilośćpozostałych zdjęć do wykonina na 999.
z tymi 999 miałem problem - ale to był problem z CF em.
[ Dodano: 08-03-2005 ]
Masz już instukcję - czy ci wysłać?Cytat:
[ Dodano: 03-06-2004 ]
Ma ktos moze do udostepniena instrukcje do 10d np w pdf?Najlepiej w jezyku polskim.
Dzieki,
Instrukcja do 10D w jezyku PL w pdf jest dostepna w downloadzie w menu u gory forum :roll:Cytat:
Zamieszczone przez b'Art
czy dziala wam assist AF on/flash fire off???
nie chce dzialac mi ta funkcja.. :(
czy ktos wiec jak wlaczyc to cholerstwo??
nie działa i z tego co wiem, to nie da się włączyć. czekamy na nast. wersję.